Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek csak a külső számít?
Minden áron el akarja velem hitetni egy ember hogy én "jóképű" vagyok mikor számomra évezredekig harcoltam a belső békémért és harmóniámért és most a semmiért?
Hogy van ez?
Reménytelen vagy....
Hogy a kérdésre is válaszoljak. Nem, a külső is fontos, meg a belső is.
igen, és itt rá a példa:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__635..
Amíg nem kap képet addig semmit nem hajlandó elárulni magáról, mert szerinte alap a jó kinézet!
Gratulálok az ilyen ostobáknak! :(
A sok ál-bölcsességgel szemben egy másik nézőpont: Sajnos igen, csak a külső számít, pontosabban az az alapja mindennek, ha a külsőd megfelelő majd utána jöhet a belső és egyéb többi szempont.
Elismerem néhány %-al javítható mindenki külseje, de ez gyakorlatilag semmit nem oszt és nem szoroz.
Az élet sajnos ilyen igazságtalan. Ha nincs jó külsőd és nem mész át az első szűrőn esélyed sincs megmutatni a belsőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!