Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mindenkinek csak a külső számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkinek csak a külső számít?

Figyelt kérdés

Minden áron el akarja velem hitetni egy ember hogy én "jóképű" vagyok mikor számomra évezredekig harcoltam a belső békémért és harmóniámért és most a semmiért?

Hogy van ez?

2014. dec. 6. 19:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Reménytelen vagy....

Hogy a kérdésre is válaszoljak. Nem, a külső is fontos, meg a belső is.

2014. dec. 6. 19:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Mindkettő számít, a belső és a külső is.
2014. dec. 6. 19:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Az első benyomást egy lányban/fiúban a külső teszi, bárki bármit is mond. Az, hogy lesz-e köztetek valami komoly az már a belsőn múlik :)
2014. dec. 6. 19:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem. Van aki szerint a szépség belülről fakad. Ő volt hasfelmetsző Jack. :-)
 5/8 fahéjas Alien ***** válasza:
Nekem a kaland és a fantázia, amit a külső mögött látok O.o - csak sajnos ilyen rész nem sok emberben van, meg hát ez az én hibám is valahol, mert rettentő szubjektív mérce.
 6/8 anonim ***** válasza:

igen, és itt rá a példa:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__635..

Amíg nem kap képet addig semmit nem hajlandó elárulni magáról, mert szerinte alap a jó kinézet!

Gratulálok az ilyen ostobáknak! :(

2014. dec. 6. 19:25
 7/8 anonim ***** válasza:
külső megfog belső megtart! ;)
2014. dec. 6. 22:07
 8/8 anonim válasza:

A sok ál-bölcsességgel szemben egy másik nézőpont: Sajnos igen, csak a külső számít, pontosabban az az alapja mindennek, ha a külsőd megfelelő majd utána jöhet a belső és egyéb többi szempont.

Elismerem néhány %-al javítható mindenki külseje, de ez gyakorlatilag semmit nem oszt és nem szoroz.

Az élet sajnos ilyen igazságtalan. Ha nincs jó külsőd és nem mész át az első szűrőn esélyed sincs megmutatni a belsőd.

szept. 14. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!