Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindenkinek csak a külső számít aki ronda dögöljön meg?
szerintem ez akkora kamu😂 megneznem azt a 10/10 baratnot tes.. szerintem ez is te vagy👉 https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__tarskere..
milyen erdejes h mindenki mondta h aki csunya az nem lesz szebb.. erre maris van 10/10 es baratnoje.. milyen erdekes h itt az osszes ronda fiunak 10/10 es baratnoje van.. 😂😂 full gazak vagytok
Ugyan már, mindenkinek más a ronda. Pl nekem az állítólagos tinibálványok akik Úristen kinek ne tetszenének, azok nekem rondák. Lehet itt mondani bármit, ha van ha nincs 10/10es csajod, neki lehet bejősz, csak nem akarja bevallani.
Ettől függetlenül a külső számít, és ha valaki azt mondja hogy neki nem, áá dehogy, az hazudik. Vagy nem szerelmes. Mert a külső megfog, a belső megtart. És kell külső vonzalom ahhoz hogy szerelem alakulhasson ki. Igen számít a külső, de nem csak az, lehetsz bármilyen helyes, ha egy kö.csög bunkó vagy, és lehetsz bármilyen kedves, ha nincs külső vonzalom.
Hallod srác, előbb láttam ahogy kitettél egy olyan kérdést hogy "Ronda fiú vagyok, van aki így is lenne a barátnőm? :("
Szóval ezek után csak annyit kérek hogy pls ne öld meg magad, fogd fel, ha valaki ronda, akk nagy a valószinűsége hogy nem lesz barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!