Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindenkinek csak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindenkinek csak a külső számít aki ronda dögöljön meg?

Figyelt kérdés

2017. aug. 6. 19:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

szerintem ez akkora kamu😂 megneznem azt a 10/10 baratnot tes.. szerintem ez is te vagy👉 https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__tarskere..

milyen erdejes h mindenki mondta h aki csunya az nem lesz szebb.. erre maris van 10/10 es baratnoje.. milyen erdekes h itt az osszes ronda fiunak 10/10 es baratnoje van.. 😂😂 full gazak vagytok

2017. aug. 6. 19:32
 12/28 A kérdező kommentje:
#8 egyet értek veled olyan ember van akit mások rondának neveznek és olyan ember is van aki magáról hiszi hogy ronda...na most akit mások hívnak rondának akkor lehet hogy csak igénytelen nm törödik semmivel aki magáról hiszi hogy ronda annak még csak annyit hogy lehet csak te gondolod igy hogy az vagy
2017. aug. 6. 19:34
 13/28 A kérdező kommentje:
#11irigy vagy?
2017. aug. 6. 19:36
 14/28 A kérdező kommentje:
Eddig csak az az egy személy miatt nm lettem öngyilkos a barátnőm miatt
2017. aug. 6. 19:37
 15/28 anonim ***** válasza:
Én ugy vagyok vele legyen szép és és kedves is, meg legyek tökéletes neki, mert miért érjem be még a legjobbal is, nekem még annál is jobb kell:D, mert miért ne legyen tökéletesnél jobb:D
2017. aug. 6. 19:45
 16/28 anonim ***** válasza:
11 vagyok.. miert lennek irigy? vagy megis mire? 😂😂 amugy is lany vagyok.. csak furanak tartom h egy szep lany miert jon osze egy ronda fiuval. de nem mindenki olyan mint en van aki szereti patyolgatni masok oszetort onbecsuleset.. en nem.. egyszeruen csak jo a logikam es rajottem h ez te vagy.. csak gaznak gondolom a hazudozast.. de jo jo oke elhiszem legyetek boldogok tenyleg.. 😁
2017. aug. 6. 19:55
 17/28 A kérdező kommentje:
Na jó nm az én bajom ha nm hisztek nkm
2017. aug. 6. 19:57
 18/28 anonim ***** válasza:

Ugyan már, mindenkinek más a ronda. Pl nekem az állítólagos tinibálványok akik Úristen kinek ne tetszenének, azok nekem rondák. Lehet itt mondani bármit, ha van ha nincs 10/10es csajod, neki lehet bejősz, csak nem akarja bevallani.

Ettől függetlenül a külső számít, és ha valaki azt mondja hogy neki nem, áá dehogy, az hazudik. Vagy nem szerelmes. Mert a külső megfog, a belső megtart. És kell külső vonzalom ahhoz hogy szerelem alakulhasson ki. Igen számít a külső, de nem csak az, lehetsz bármilyen helyes, ha egy kö.csög bunkó vagy, és lehetsz bármilyen kedves, ha nincs külső vonzalom.

2017. aug. 6. 20:18
 19/28 A kérdező kommentje:
#18 igazad van amúgy nm értek semmit hogy miért pont engem szret a barátnőm sokkal szebb fiúkkal van körül véve mint én de ő mégis engem akkar már semmit sem értek....
2017. aug. 6. 20:41
 20/28 anonim ***** válasza:

Hallod srác, előbb láttam ahogy kitettél egy olyan kérdést hogy "Ronda fiú vagyok, van aki így is lenne a barátnőm? :("

Szóval ezek után csak annyit kérek hogy pls ne öld meg magad, fogd fel, ha valaki ronda, akk nagy a valószinűsége hogy nem lesz barátnője.

2017. aug. 6. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!