Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért modnja azt mindenki h a kor nem számít??!?!? Ez engem felidegesit tehat pl egy 16 eves jar egy 40 evessel az jo???? mer nem szamit nem persze....
Általánosítás részedről, nem mondja mindenki hogy nem számít. Egyébként azért mert vannak "kivételek". Kivétel erősíti a szabályt:)
De itt inkább olyanokra szoktak gondolni hogy egy 18 éves lány egy 28 éves pasival van együtt, és működik. Nem nagyon extrém esetekre, mint a példádban.
Nem a kor számít, hanem az élethelyzet inkább. Meg persze az is, hogy ki mennyire vesz komolyan egy kapcsolatot.
A példádban nem hiszem, hogy egy 40-es pasi (akinek már jobb esetben családja van, ex-feleséggel) komolyan tud venni egy 16 éves lányt. Vagy ha igen akkor a csaj érni fog és rájön arra, hogy vmi gáz van a palijával, hogy a saját korosztályában nem talál csajt... Plusz nem hiszem, hogy egy 40-es pasit a 16 éves csaj mindennapi panaszkodása érdekel az oktatással kapcsolatban. Vagy ha igen akkor azt is maximum megjátsza a szex miatt.
De ha egy 20 és 40 évest veszünk megint más a helyzet. Itt 2 felnőtt ember van együtt, akiknek már van tapasztalata, saját egzisztenciája (mindkettőjüknek már van pl. autója, lakása/albérlete, munkája stb). vagyis egyenlőek.
Az, hogy nem számít, nem azt jelenti, hogy neked muszáj, hogy tetsszen. Csak éppen semmi közöd más életéhez.
Másrészt: sok olyan dolog van, ami nagyságrendekkel durvább, mint egy nagyobb korkülönbség, azokból mégsem csinálnak ekkora ügyet.
Szerintem senki nem mond ilyet.
Inkább olyat mondanak, hogy nem számít a kor, a szerelem bármikor rád találhat. Ami igaz is, a dédmamámat pl. még 70 évesen is feleségül kérték.
Ez érdekes. Nekem 16 éves lányként tetszett már 14 éves fiú(én kicsit se vagyok "érettebb a koromnál" mint majdnem minden lány) és akkor sokan lenéztek itt. Erre az előbb láttam egy kérdést,amiben egy 23 éves pasi akart összejönni 14 éves lánnyal,az meg okés volt
Ki érti ezt:D
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__..
Azthiszem ez volt az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!