Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért modnja azt mindenki h a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért modnja azt mindenki h a kor nem számít??!?!? Ez engem felidegesit tehat pl egy 16 eves jar egy 40 evessel az jo???? mer nem szamit nem persze....

Figyelt kérdés
2021. febr. 5. 17:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Általánosítás részedről, nem mondja mindenki hogy nem számít. Egyébként azért mert vannak "kivételek". Kivétel erősíti a szabályt:)

De itt inkább olyanokra szoktak gondolni hogy egy 18 éves lány egy 28 éves pasival van együtt, és működik. Nem nagyon extrém esetekre, mint a példádban.

2021. febr. 5. 18:06
 2/10 anonim ***** válasza:
48%

Nem a kor számít, hanem az élethelyzet inkább. Meg persze az is, hogy ki mennyire vesz komolyan egy kapcsolatot.

A példádban nem hiszem, hogy egy 40-es pasi (akinek már jobb esetben családja van, ex-feleséggel) komolyan tud venni egy 16 éves lányt. Vagy ha igen akkor a csaj érni fog és rájön arra, hogy vmi gáz van a palijával, hogy a saját korosztályában nem talál csajt... Plusz nem hiszem, hogy egy 40-es pasit a 16 éves csaj mindennapi panaszkodása érdekel az oktatással kapcsolatban. Vagy ha igen akkor azt is maximum megjátsza a szex miatt.

De ha egy 20 és 40 évest veszünk megint más a helyzet. Itt 2 felnőtt ember van együtt, akiknek már van tapasztalata, saját egzisztenciája (mindkettőjüknek már van pl. autója, lakása/albérlete, munkája stb). vagyis egyenlőek.

2021. febr. 5. 18:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg extrém példa volt, én nem járnék egy 16 éves lánnyal semmiképp, ha lenne lehetőségem rá, akkor sem. De egy 25-30 évessel már talán, bár még egy ilyesmi korú lány is túl fiatal hozzám. Ilyenkor már az egyén számít, és nem a kora, meg hogy mennyire vagyunk összhangban, mennyi a közös téma, és hogy nem csak részemről van szerelem és vonzódás. Szóval extrém eseteknél igenis számít a kor.
2021. febr. 5. 18:54
 4/10 anonim ***** válasza:
86%

Az, hogy nem számít, nem azt jelenti, hogy neked muszáj, hogy tetsszen. Csak éppen semmi közöd más életéhez.

Másrészt: sok olyan dolog van, ami nagyságrendekkel durvább, mint egy nagyobb korkülönbség, azokból mégsem csinálnak ekkora ügyet.

2021. febr. 5. 19:54
 5/10 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem senki nem mond ilyet.

Inkább olyat mondanak, hogy nem számít a kor, a szerelem bármikor rád találhat. Ami igaz is, a dédmamámat pl. még 70 évesen is feleségül kérték.

2021. febr. 5. 20:45
 6/10 anonim ***** válasza:
32%
Nyílván van egy határ. Legyenek akármilyen élethelyzetben is, egy 16 éves lány és egy 40 éves férfi sosem lesz egy szinten(Hacsak a férfi nincs szellemileg lemaradva...), így normális kapcsolat sem alakulhat ki köztük.
2021. febr. 6. 00:58
 7/10 anonim ***** válasza:
68%

Ez érdekes. Nekem 16 éves lányként tetszett már 14 éves fiú(én kicsit se vagyok "érettebb a koromnál" mint majdnem minden lány) és akkor sokan lenéztek itt. Erre az előbb láttam egy kérdést,amiben egy 23 éves pasi akart összejönni 14 éves lánnyal,az meg okés volt

Ki érti ezt:D

2021. febr. 6. 19:52
 8/10 A kérdező kommentje:
7-es belinkeled azt a kerdest legyszi?
2021. febr. 6. 20:05
 9/10 anonim ***** válasza:
2021. febr. 6. 22:17
 10/10 anonim válasza:
0%
Gondolj Vajna Timire meg a volt ferjere. volt koztuk vagy 40 ev kulonbseg. a kulonbseg ott van hogy az altalad ismert 40 evesnek valoszinuleg nincs annyi penze mint Vajnanak volt.
2021. dec. 3. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!