Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan mondjam el a barátomnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a barátomnak hogy nagyon büdös a szája? 17/L

Figyelt kérdés
Nagyon szeret nyelvesen csókolózni, de én mindig majdnem öklendezek tőle. Rossz a szája szaga és íze is, de nem merem neki megmondani. Mit csináljak?

2021. ápr. 28. 18:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Most ezt nagyon remélem, hogy troll kérdés.

Vagy megszokod, vagy mondd neki, hogy tegyen már valamit ezellen, mert hányingered van ha csókolóznátok pl.

Ha normális, akkor tesz valamit ellene úgyis.

20/F

2021. ápr. 29. 11:19
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Kínáld meg rágóval gyakran és ezután csókold meg lelkesebben és többször, vedd rá, hogy amikor együtt vagytok, akkor mossatok együtt fogat, említsd meg neki, hogy mész fogászatra a félévi kontrollra, vegyél valami kellemesebb szájvizet és kérd meg, hogy próbálja ő is ki ("ugye, milyen jó az íze? Próbáld ki te is, tetszeni fog szerintem:D")... Szerintem ne térj a tárgyra egyből, mert az nagyon rosszul is eshet neki, ha érzékenyebb típus, inkább csak utalgass a szájhigéniára
2021. ápr. 29. 13:48
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
De most akkor rosszak a fogai és vagy nem mos fogat? Mert egy rossz fogtól is lehet büdös a szája.
2021. ápr. 29. 13:53
 14/27 anonim ***** válasza:
37%
Ezérz nem kell heteró pasival kezdeni. Undorítóak. A seggét se mossa, fogadok.
2021. ápr. 29. 14:11
 15/27 anonim ***** válasza:
36%
14-nek teljesen igaza van, kedves kérdező ezután homárral ismerkedj.
2021. ápr. 29. 14:25
 16/27 anonim ***** válasza:
34%
Vannak bi pasik, azok igényesek. A heterók közül 10ből 9 undorító, több barátnőmtől is hallottam, miket csinálnak. Nem mossák a kezüket hugyozás után, megvakarják a töküket majd azzal a lendülettel a szájukba teszik a kaját. Van amelyik szerint a seggmosás b.zis. Nem is mossák, csak áztatják a picsájukat a vízben. Undorító egy faj...
2021. ápr. 29. 14:39
 17/27 anonim ***** válasza:
35%
Azt már nem is említem, hogy 8 az 1-ben sampont használnak, ugyanazt a zoknit hordjak napokig, van amelyik a boxer alsót is napokig hordja, a szemöldöküket se szedik, valamelyiknek úgy össze van nőve, hát undorító... Nem beszélve, hogy a szájuk feletti reggeli kakaó "szőrzetet" se borotválják. Kérdem én, ha nem tudsz szakállt növeszteni, miért nem borotválod le azt a rémséget a szád fölött?
2021. ápr. 29. 14:46
 18/27 anonim ***** válasza:
67%
Hát abban lehet igazad van 16 hogy áztatja a picsáját a vízben, lehet nem számít rá hogy seggbe lesz qrva. De azért emberek vagyunk beszélj már ember módjára.
2021. ápr. 29. 14:56
 19/27 anonim ***** válasza:
74%
#16 Hűtsd le magad, töki, nem tudsz te sz4rt se!
2021. ápr. 29. 15:03
 20/27 anonim ***** válasza:
91%
Tesóm, rohadt büdös a szád! Kész!
2021. máj. 1. 16:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!