Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan mondjam el a barátomnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a barátomnak hogy nagyon büdös a szája? 17/L

Figyelt kérdés
Nagyon szeret nyelvesen csókolózni, de én mindig majdnem öklendezek tőle. Rossz a szája szaga és íze is, de nem merem neki megmondani. Mit csináljak?

2021. ápr. 28. 18:57
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
95%
Vagy elmondod vagy tűröd tovább 🤷‍♂️ te tudod.
2021. ápr. 28. 19:03
 2/27 anonim ***** válasza:
93%
Fogmosás csodákra képes,meg rágó.
2021. ápr. 28. 19:04
 3/27 anonim ***** válasza:
96%
Hát ezt nagyon nem lehet másképp, csak úgy, hogy kerek-perec megmondod neki, hogy szerinted kellemetlen a szájszaga, és nem vennéd rossz néven, ha tenne ellene valamit. Elég kellemetlen téma, de ha változást akarsz, akkor ezt be kell vállalnod.
2021. ápr. 28. 19:04
 4/27 anonim ***** válasza:
78%
mosd meg a fogad mert rohad a pofád öcsipok
2021. ápr. 28. 19:13
 5/27 anonim válasza:
93%
Szerintem érdemes lenne elmennetek egy szájhigéniás kezelésre,ahol leveszik a fogköveit(ha büdös a szája biztos van esetleg lyuk is lehet) és megmutatják hogyan kell rendesen tisztítani a fogait. Csak mondd azt neki félévente amúgy is ajánlott és menjetek.
2021. ápr. 28. 19:34
 6/27 anonim ***** válasza:
37%
Pfuj
2021. ápr. 28. 19:49
 7/27 anonim ***** válasza:
91%

Ezt valóban megkell neked mondani. Nálam nem az volt, hogy büdös, hanem csókolóztunk és 1-2 napra rá tele volt a torkom fehér hólyagokkal. Kiderült, hogy van a szájában egy baci, ami neki sem és nekem sem jó, ha nekem továbbra ott maradnak akkot gyengült volna a hangom.

Szóval, ha valamennyire is szeret és tisztel, akkor csinál valamit és nem behisztizik emiatt. Elméletileg egy pár vagytok, és nem titkolóztok, őszinték vagytok egymással.

2021. ápr. 28. 20:06
 8/27 anonim ***** válasza:
83%
VAgy megmondod hogy büdös a szája, vagy a te szád is legyen büdös és ah feltűnik neki akkor elmondod, h ezt érzed te is nap mint nap.
2021. ápr. 28. 20:10
 9/27 anonim ***** válasza:
88%
Adj neki sűrűn ragót, előbb utóbb csak rájön mi a szitu
2021. ápr. 28. 21:54
 10/27 anonim ***** válasza:
96%
Igen meg kéne mondani vagy valahogy rávezetni. Nekem is volt egy pasim, büdös volt a szája, én nem mertem neki megmondani, vettem neki fogkefét fogkrémet de nem használta. Végül annyira megundorodtam tőle, hogy nem lehet a másikat annyira tiszteletben tartani, hogy mosson már fogat. Szakítottam vele, és ez nagyban hozzájárult.
2021. ápr. 29. 09:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!