Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetném el, hogy a barátnőm legyen? Hogyan beszéljek vele?
Figyelt kérdés
Haverom csajának nem rég lett egy új legjobb barátnője. Én is találkoztam vele most hétvégén, egy házibuli keretein belül. Nagyon szép lány és mosolygós. Viszont sajnos születési rendeleneséggei miatt nem hall ezért néma is és csak jelelni tud. Hogy beszélgessek vele így? Hol tudnék megtanulni jelelni?2021. ápr. 28. 14:41
11/11 A kérdező kommentje:
10
Ő az egyetemen tanult jelnyelvet. Egy ilyen gyakorlat során ismerte meg és azóta jóban vannak. Kértem tőle, hogy tanítson néhány dolgot de túl elfoglalt rengeteg a tanulni valója
2021. ápr. 28. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!