Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan érhetném el, hogy a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetném el, hogy a barátnőm legyen? Hogyan beszéljek vele?

Figyelt kérdés
Haverom csajának nem rég lett egy új legjobb barátnője. Én is találkoztam vele most hétvégén, egy házibuli keretein belül. Nagyon szép lány és mosolygós. Viszont sajnos születési rendeleneséggei miatt nem hall ezért néma is és csak jelelni tud. Hogy beszélgessek vele így? Hol tudnék megtanulni jelelni?

2021. ápr. 28. 14:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyen alap kifejezések, mint köszönés meg ilyesmi, biztos fent vannak youtubeon :) Ha ennyire szimpatikus és ezt megtennéd érte, azt biztosan értékelné. Vagy akár írásba is beszélhettek, az talán egyszerűbb, mint egyik napról a másikra megtanulni jelelni.
2021. ápr. 28. 14:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
írd neki hogy tanítson jelbeszédre ;)
2021. ápr. 28. 14:48
 3/11 anonim ***** válasza:
10%
Jelentve!!!! Már felraktad ezt a kérdést de akkor te voltál a nőszemély!
2021. ápr. 28. 15:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell jelentgetni a másikat?
2021. ápr. 28. 15:21
 5/11 anonim ***** válasza:
13%
Mert kamu a kérdés.
2021. ápr. 28. 15:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem kamu kérdés. Ha zavar, akkor nem kell rá válaszolj. Menj tovább. Vannak akik nem kamu világban élnek. S ha az is lenne, akkor is mit jelentgetsz? Jobb dolgod nincs?

Kedves kérdező, szerintem írj neki cetliket és úgy kommunikálj ha már ennyire nagyon szeretnéd. Sok boldogságot nektek. Szurkolok.😇

2021. ápr. 28. 15:59
 7/11 anonim ***** válasza:
14%
Emberek... pontozzatok le.. 5percel azelőtt hogy fel lett rakva a kérdés volt egy ugyanilyen,csak akkor pasi volt jelbeszédes,és a lány akart megtanulni.
2021. ápr. 28. 16:44
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat srácok! Legtöbben az írást írtátok szvl ráírtam a szóban forgó csajra, még nem válaszolt de várok.

Amúgy mi kamu? Lemaradtam xd Whatever

2021. ápr. 28. 16:49
 9/11 anonim ***** válasza:
83%
7# hol van? Belinkelned? Mert en biztos nem láttam xd
2021. ápr. 28. 17:49
 10/11 anonim ***** válasza:
És a barátnője hogy kommunikál vele?
2021. ápr. 28. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!