Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miről beszéljek a párommal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről beszéljek a párommal?

Figyelt kérdés
Én 16 vagyok ő 24 éves és minden nap látom viszont az elején sok vita volt ami miatt nagyon megromlott a kapcsolat, próbáljuk rendbe hozni viszont minden téma nagyjabol elfogyott :/ valaki tudna valamilyen témát?
2021. febr. 7. 21:07
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Ha nincs közös témátok , miről szól ez a kapcsolat? Pusztán a szexről?
2021. febr. 7. 21:12
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Valószínű megismertétek egymást de mások vagytok. Ha sok a vita is akkor lehet jobb ha szakítotok.
2021. febr. 7. 21:14
 3/9 A kérdező kommentje:
Mostanában egyatalan nincsen vita, ő gepezik és telefonzok, sétálunk beszélgetünk de olyan konkrét téma nincsen amiről tényleg úgy el tudnánk beszélgetni pl a jövő mivel az ilyen “nagyobb” témákat már kibeszéltük és szeretnek valami újabb témát is felhozni amiről mélyebben tudunk beszélgetni
2021. febr. 8. 00:26
 4/9 A kérdező kommentje:
*én telefonozok
2021. febr. 8. 00:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az se segít hogy mindennap látod mert manapság kevés nagy dolog történik amit el lehet mesélni így ez gyorsan elfogy.

Miért nem néztek meg valami mélyebb filmet és arról vagy egy felszínes is jó téma. Vagy sorozatoztok. Lehet sorozat közbe vagy utána is hozzáfűzni, abból meg kialakulhat egy vita/véleménycsere ( nem minden esetben rossz a vita, van értelme).

Vagy ha nagyon nincs más kibeszélni az embereket. Felhozni hogy ki/kik mit csinálnak ( embercsoport, ismerős stb).

2021. febr. 8. 09:29
 6/9 anonim ***** válasza:
91%

Konkrétan mit jelent az, hogy a nagyobb témákat kibeszéltétek?

Mi huszonhét év házasság után se küszködünk kibeszélendő témák tekintetében...

2021. febr. 8. 09:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Azért látom minden nap mivel velem lakik 300kmer volt közöttünk és havi 1x lattam volna így a szüleim azt mondták költözzön ide, filmet szoktunk nézni és másokrol is szoktunk beszélni viszont olyan témára gondolok amivel jobban megismerjük a másikat pl a múltbeli sérelmeket már tudom és hasonló dolgokat de nem tudom :/ úgy érzem hogy van meg mit beszélni csak nem jut semmi az eszembe
2021. febr. 8. 11:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt tényleg nem értem... Ott laktok együtt, és bambán bámultok egymásra, mert nincs téma??? Vagy hogyan?

Most akkor ha van mit megbeszélni, akkor hogy nem jut eszedbe?

Visszaemlékezve az udvarlási időszakra, sokszor hajnalig elbeszélgettük az időt...

2021. febr. 8. 11:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem bambulunk persze van téma de olyan komolyabb ami erősíti a kapcsolatot olyan nem nagyon van és a szüleim miatt nagyon feszült (kibeszélnek minket stb) és valahogy el akarok terelni a figyelmét
2021. febr. 8. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!