Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen a héten is együtt leszünk? Nem.
Szóval ez volt a párbeszéd röviden és tömören leírva.
Igazából megértem, ha egyedül akar lenni, magával foglalkozni, és így nem. Nyilván nem esik jól, de nem fogok emiatt hisztizni.
De... Az arra hivatkozott, h a szülőjét kell vizsgálatra vinni. Ami pénteken lesz.... Aztán h el is akar menni hozzá, mondom és azzal mi a baj ha ott vagyok?
Aztán utána az lett, hogy amikor délelőttös nem szereti ha ott vagyok.
Szóval mi van🤦🏼♀️ rajta igazodjon ki valaki. Igazából csak az zavar h miért nem lehet elsőre megmondani h mi van. Nem akarom felhozni neki ezt mert amúgy ma tudtam meg h pénteken lesz csak a vizsgálat, csak na. Zavar.
Vélemény? Kritika? Stb jöhet.
Fuh nagyon igazatok van.
Nem is szeret. Na most kiverem a hisztit h nem szeret. Pff
Úgyis csak a hiszti megy👌🏻
Nem a hisztit kell kiverned, mert látod, hogy mi lett a végé...
De legalább sikerült belátnod, hogy hisztizel xD
Na jó éjt, aztán nehogy álomba sírd magad! :D
Ilyen idegálapotok mellett javaott valami nyugtató teát fogyasztani. ;)
Nap közben is hasznodra vállna, a példánk téged igazol, de egyaránt lefekvéskor is segíthet lenyugodnod.
Igen hisztizek. Csak azt csinálom. De komolyan. Fuhh ne is írd. Már most zokogok:'(
Ehhez már hallod pszichiátriai kezelés kell. Nem holmi nyugi tea.
Látod szívem, nem dőlt össze a világ :D xD
Nagyon jó úton haladsz :D ;)
Már csak az elhatározás kell, hogy elmenj a dokihoz!
Küldöm az energiát! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!