Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan egy éve leszünk együtt. Mivel lepjem meg?
Figyelt kérdés
Én 17 éves vagyok, ő 20.
Szóval szex terén én elég félénk vagyok, nem is eröltetünk semmit, várom, mikor jön meg a bátorságom. (Sajnos múltban sok dolog történt ami miatt nincs önbizalmam es ezen dolgozok állandóan. :D) Voltunk már együtt. Arra gondoltam, esetleg valami ilyesmivel meglephetném. Akármivel ebben a témában. Mivel nem vagyok túl bátor, így nincs sok ötletem. Hátha nektek lesz valami.
Tárgyak is érdekelnének. Pl én tudom magamról, hogy nagyon örülnék egy szép, személyes ékszernek, vagy egy virágnak. De ti fiúk mit szerettek?
Előre is köszönöm! :)
2017. aug. 3. 18:08
1/3 anonim válasza:
Bár nem vagyok fiú de az ajándék mellé szerintem nagyon örülne ha félretennéd kicsit a félelmet és mondjuk kezdeményeznél egy szeretkezést:)
2/3 anonim válasza:
Én egy 68-as Firebird-nek örülnék
3/3 A kérdező kommentje:
#2 Annak én is😂
2017. aug. 4. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!