Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ezen a héten is együtt leszünk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen a héten is együtt leszünk? Nem.

Figyelt kérdés

Szóval ez volt a párbeszéd röviden és tömören leírva.

Igazából megértem, ha egyedül akar lenni, magával foglalkozni, és így nem. Nyilván nem esik jól, de nem fogok emiatt hisztizni.

De... Az arra hivatkozott, h a szülőjét kell vizsgálatra vinni. Ami pénteken lesz.... Aztán h el is akar menni hozzá, mondom és azzal mi a baj ha ott vagyok?

Aztán utána az lett, hogy amikor délelőttös nem szereti ha ott vagyok.

Szóval mi van🤦🏼‍♀️ rajta igazodjon ki valaki. Igazából csak az zavar h miért nem lehet elsőre megmondani h mi van. Nem akarom felhozni neki ezt mert amúgy ma tudtam meg h pénteken lesz csak a vizsgálat, csak na. Zavar.

Vélemény? Kritika? Stb jöhet.

2021. ápr. 26. 17:26
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

De nem hisztizek, hát na. Ne a akard már még a csoki pudingba is belemagyarázni, hogy szar.

Ha valakivel együtt vagyok, legyen őszinte, még ha meg is bánt! Ennyi.

2021. máj. 6. 23:34
 12/28 anonim ***** válasza:

Akkor lesz ő őszinte veled, ha te is az vagy vele.

Mondd el neki, hogy mit érzel/gondolsz, ne ide írkáld ki akkor.

Ha tényleg azt várod, h ő is őszinte legyen.

De ha csak ez a télapótól a kívánságod, ha te együtt vagy valakivel, akkor az legyen őszinte, akkor nyugodtan küld el az északi sarkra.

Vagy állj elé, azt mondd meg neki, h mi nem tetszik.

Ennyi.

Amúgy meg...de hisztizel.

Azt gondolod, h bemondod elé, hogy amúgy nem hisztizek, akkor majd nem lesz az mi ? XD

Ha beszólsz valakinek, és ő vissza szól, akkor meg azt mondod tükör ?

És akkor minden meg van oldva ?

Vagy azt, h én mindig egyel több ?

Ettől függetlenül kellemes példát hoztál fel.

Mondjuk ilyen idegállapotban xD

2021. máj. 6. 23:41
 13/28 A kérdező kommentje:

Tök jó idegállapotba vagyok.

És nem hisztizek. Miért kell túl komplikálni az egész kérdést? Konkrétan egy mondatot sikerült ki ragadni...jobban mondva egy mondat részt. Csak tudom, hogy mikor hisztizek és mikor nem, egyrészt. Másrészt pedig nem csinálok ebből problémát, ami nem nagy dolog, mert miért csináljak még én is problémát(?) neki, ha azon kívül is vannak problémái.

2021. máj. 6. 23:49
 14/28 anonim ***** válasza:

Tehát, akkor mégis csak feljöttél hisztizni, mert amúgy meg nem is történt semmi.

Hisztiii...

2021. máj. 7. 00:18
 15/28 anonim ***** válasza:

Tök vicces, hogy őszinteséget vár el, de neki az nem megy, se kifelé (értsd: megmondja a csávójának, hogy mi a nyomora) se saját magával nem tud őszinte lenni(értsd: hiszti királynő).

Ami a fogyatékosokat illeti, rendben, tényleg ne vitatkozz a pasiddal.

Ne csinálj neki mégtöbb problémát, hisz' te magad mondtad: van neki elég problémája. ;) :D

Azért ha ilyen véleménnyel vagy róla, hogy fogyi...az is beszédes, de lehet hogy valóban az, neked meg ez a személyes perverziód, hogy fogyatékosokkal szeretsz hálni és párkapcsolatban lenni ;)

Nosza!

2021. máj. 7. 10:08
 16/28 A kérdező kommentje:

Kérlek szépen azok az emberek a fogyatékosok, akik annyit nem tudnak felfogni, hogy nem hisztizek. Ha ez nem megy, sajnálom. De ne itt rontsa a levegőt. Vagy ha esetleg alsóban nem tudták neki a szövegértési készségét fejleszteni azt is sajnálom de én ilyenekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni. Szóval ha egy ilyen szerint hiszti királynő vagyok, akkor azt nem tudom magamra venni mert egyáltalán nem hiteles.

Nosza.

2021. máj. 7. 21:16
 17/28 anonim ***** válasza:
Ha ezt élőben adtad volna elő, biztos hogy fröcsögött volna a nyálad ;)
2021. máj. 7. 23:10
 18/28 A kérdező kommentje:
Biztos is🙏
2021. máj. 7. 23:14
 19/28 anonim ***** válasza:
Látod, hogy sík ideg vagy, és még ráadásul hiszti királynő is xD
2021. máj. 7. 23:16
 20/28 anonim ***** válasza:

El lehet gondolkodni, talán pont ez a kellemetlen stílus miatt akar téged lekoccolni a palid ^^

És már az sem boldogítja, hogy fröcsögős, bő nyálas vagy xD

2021. máj. 7. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!