Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ezen a héten is együtt leszünk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen a héten is együtt leszünk? Nem.

Figyelt kérdés

Szóval ez volt a párbeszéd röviden és tömören leírva.

Igazából megértem, ha egyedül akar lenni, magával foglalkozni, és így nem. Nyilván nem esik jól, de nem fogok emiatt hisztizni.

De... Az arra hivatkozott, h a szülőjét kell vizsgálatra vinni. Ami pénteken lesz.... Aztán h el is akar menni hozzá, mondom és azzal mi a baj ha ott vagyok?

Aztán utána az lett, hogy amikor délelőttös nem szereti ha ott vagyok.

Szóval mi van🤦🏼‍♀️ rajta igazodjon ki valaki. Igazából csak az zavar h miért nem lehet elsőre megmondani h mi van. Nem akarom felhozni neki ezt mert amúgy ma tudtam meg h pénteken lesz csak a vizsgálat, csak na. Zavar.

Vélemény? Kritika? Stb jöhet.

2021. ápr. 26. 17:26
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
65%
"Nem fogok hisztizni" Pedig de
2021. ápr. 26. 17:32
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
lehet idegesíted, vagy túlságosan rátapadsz, hagyj neki teret
2021. ápr. 26. 17:37
 3/28 A kérdező kommentje:

miert hisztiznék? Még csak nem is mondom neki.

Vagy ha igen, legalább nem neki.

Bár akkor sem mondanám ezt hisztinek.

Hétvégente találkozunk, van mikor 1 hetet vagyunk együtt, de átlagba hét végén vagyunk együtt.

Szerintem azért ez elég tér.

2021. ápr. 26. 17:51
 4/28 anonim ***** válasza:

2-es vagyok

ezt nem tudtam, neharagudj. A hétvégék tényleg bőven beleférnek, de én csak magamból indulok ki, nem bírnék a párommal lenni 0-24 1-2héten keresztül . meg igazából senkivel

2021. ápr. 26. 17:56
 5/28 A kérdező kommentje:
Nyilván egy idő után ez lehet unalmas is. Ezzel egyet értek. Csak azt nem értem, h miért nem lehet egyből azt mondani, hogy amiért nem szeretné.😅
2021. ápr. 26. 18:02
 6/28 anonim ***** válasza:
sokszor egyszerűbb kitérni a konkrét válaszadások elől. szerintem ezzel sokmindent nem tudsz csinálni sajnos :/
2021. ápr. 26. 18:06
 7/28 A kérdező kommentje:
Az igaz. Csak nagyon idegesít az ilyen. Szeretem, ha egyszer kérdezek és egyből a konkrét választ kapom. 🤷🏼‍♀️
2021. ápr. 26. 18:09
 8/28 anonim ***** válasza:
39%
"Nem fogok hisztizni"
2021. ápr. 26. 18:12
 9/28 anonim ***** válasza:
38%
Nem értem, tiniknek minek párkapcsolat. Annyira felesleges. Amelyiknek nincs, az persze bömböl, hogy miért nincs, amelyiknek meg van, az teret akar. Röhej.
2021. ápr. 26. 18:34
 10/28 anonim ***** válasza:

1.-8.-9. Válaszolók ✌😅

De... hisztizel.

Mi másnak neveznéd ?

De mi a baj azzal, ha bevallanád magadnak ?

4esnél nem értem, hogy az hogy pár, ha 0-24 (ami azért nincs így, annál jóval kevesebbet vagytok fent ill együtt) nem bírnak együtt lenni.

És pont így fogalmaz, hogy nem bír.

Ez annyira (ink jelzőt nem írok) "beszédes".

Az ilyet kb barátság extrákkal, max így hívják.

Mert azzal tényleg nem kell "kibírni" 0-24ben, csak össze futtok, dumáltok, pettingeltek, szexeltek, együtt esztek/isztok/buliztok, de ennyi.

Több nem is kell.

Főleg nem az, hogy 0-24ben a másik képét nézzed.

Ez nem pár, hanem barátság extrákkal.

Ennyi.

Kibírni a sggfej munkatársakat szokták, nem a szerelmüket.

2021. máj. 6. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!