Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kipróbálnád a barátoddal a meszkalint?
Figyelt kérdés
Ha nagyon akarná.2021. ápr. 24. 22:55
11/18 TotoJTD válasza:
Ez nem a menosegrol szol kedves gyogyszeres. Hanem arrol, hogy van aki megeli hogy fiatal es nem csak mesel rola. Emberek vagyunk, kivancsiak, szerintem abszolut semmi rossz nincs abban ha az ember alkalomadtan kiprobalgat dolgokat, eli az eletet. En is ezt teszem, nagyon sok dolgot kiprobaltam es nem lettem fuggo, van egy gyonyoru csaladom, es a parom is toleralja hogy ezt csinalom, mert o intelligens ember, es tisztaban vagy azzal hogy ettol legkevesbe sem leszek rossz ember, mert ugyan az a szereto pasi vagyok, ugyan az a szereto apuka vagyok. Ez hozzaallas kerdese, nem mindenki van leragadva a buborekos eletbe, nem attol lesz valaki intelligens hogy kizar mindent az eletebol, csak dolgozik es otthon van egesz nap..
12/18 anonim válasza:
Nem is kellenek drogok ahhoz, hogy megéld az életed. Nekem legalábbis nem kell és ugyanúgy teljes és boldog az életem, nem ettől nem leszek teljes ember.
13/18 anonim válasza:
Nem szimpi a "bejuttatasi" mod.Inkabb moki vagy eki.
14/18 A kérdező kommentje:
Igaz amúgy. De a mokk meg az eki nem nyújt akkora megmaradó élményt szerintem. Próbáljátok ki a yohimbe teát még
2021. júl. 22. 19:13
15/18 anonim válasza:
Ha normális lelkiállapotban leszek akkor simán, nagyon érdekelne
16/18 anonim válasza:
Azért arról,hogy az eki nem nyújt akkora élményt,tudnék vitatkozni azért. Persze a rendes mdma tartalmú,nem holmi designer bogyó
Haverom próbált már pszichedelikumokat is,érdekes élmény,de boldogság érzésre meg sem közelíti MD Emmát. Természetesen havarom mesélte ezt is,hogy ennyire jó. :D
17/18 anonim válasza:
Azért durva, hogy egyesekből mekkora sötétség árad... "A drogos" meg "A drogosok jujj!" stb. Látszik, hogy akármennyire tagadjuk, de Kádár nemzetsége vagyunk
18/18 anonim válasza:
Ha ő akarná, nem. Mindenkinek a saját döntése, nem is szabad akarni más helyett. Ha én akarnám, akkor igen. A barát dolga, hogy ha tapasztalt, támogasson, mondja el, milyen, hogy tudod irányítani a tripet, mit kell elkerülni, és miket érdemes kipróbálni közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!