Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Kipróbálnád a barátoddal a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kipróbálnád a barátoddal a meszkalint?

Figyelt kérdés
Ha nagyon akarná.
2021. ápr. 24. 22:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%
nem
2021. ápr. 24. 22:58
 2/18 anonim ***** válasza:
34%
Ez nem valami iszonyat keménydrog. Szóval lehet
2021. ápr. 24. 23:38
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem!
2021. ápr. 25. 09:32
 4/18 anonim válasza:
100%
Nem.
2021. ápr. 25. 10:02
 5/18 anonim ***** válasza:
57%
A kimmel? Ezek után biztosan nem lenne a barátom.
2021. ápr. 25. 10:28
 6/18 A kérdező kommentje:

Miért szakítanátok ezután vele?

Úgy értem, ha szerintetek ez a helyes döntés, akkor egy ilyen helyzetben nyilván tegyétek ezt, de van valami érvetek rá, hogy ez miért jelentené a szakítást nálatok?

2021. ápr. 25. 12:15
 7/18 anonim ***** válasza:
39%
Mert a függőségek nálam nem férnek bele. A dohányzás és az alkoholizmus sem. A drogok teljesen más kategória, azt ritkán sem viselném el. Miért? Mert intelligens partnert keresek magam mellé és itt ki is bukna, hogy nem az.
2021. ápr. 25. 13:32
 8/18 A kérdező kommentje:

Rendben. A meszkalin semmilyen függőséget nem okoz. A másik feltételed, hogy intelligens legyen. Tehát ha esetleg ez a dolog nem kifejezetten érdekelne téged, tehát nem használnád, de ő igen, és tegyük fel 130-150es IQ-val rendelkezne, akkor megmaradnál mellette?

Ha nem miért?

2021. ápr. 25. 15:18
 9/18 anonim ***** válasza:
60%

Én nemrégiben próbáltam ki a varázsgombát egy csajjal akivel nagyon jóba vagyok. Azt is lehet mondani hogy lelki társak vagyunk. Hát... nagyon élveztük a pillanatot. :D Olyanokat éreztem legbelül és olyanokat láttam, amilyeneket még soha az életben. Az garantált, hogy azt a napot soha nem fogom elfelejteni. Életre való élmény volt számunkra. Túlságosan szép volt, hogy igaz legyen.

A meszkalint is kipróbálnám vele szívesen.

2021. ápr. 25. 15:35
 10/18 anonim ***** válasza:
34%

Annyira tetszik, hogy gyógyszerész vagyok, de nekem magyarázol a függőségekről. :)

Nem kell alkalmi drogos pasi sem, sajnálom, ha ezt nehéz elfogadni. Biztos van, akinek ez belefér. Sőt, van akinek a dohányzás is menő.

2021. ápr. 25. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!