Több helyen azt olvastam, hogy idén újra divat lesz a fatalpú klumpa. Nektek volt valaha ilyen? Vagy újra hordanátok, ha van régebbről? Esetleg kipróbálnátok, ha eddig nem volt? Honnan vennétek vagy rendelnétek?
Nekem is lapul a szekrényemben egy olyan hagyományos darab még régről, de nem nagyon hordtam az utóbbi években, és nem tudom, mennyire felel meg a mai divatnak.
Érdekelne, ki hogyan viszonyul hozzá, mert elég megosztó lábbeli.
Csatolok szavazást is, megköszönöm, ha rákattintotok a válaszlehetőségekre, de kifejezetten őrülnék a szöveges válaszoknak!!
Bocsánat, csak most látom, hogy azt írtam: "őrülnék a szöveges válaszoknak!", de már sajnos nem tudom kijavítani... :)
Néztem a Zara honlapját, de valahogy nem találtam rajta olyat, amiről szó van. Ilyesmikre gondolnék inkább:
Nekem egy hasonló darab van, mint az utolsó, csak a talpa is sötétre van pácolva.
Viszont nem zárkóznék el egy magasabb sarkútól, vagy nyitottabb szandálszerűségtől, esetleg ha valaki hord olyat és tudna ajánlani márkát, konkrét linket, megköszönném!!
Ahogy közben tovább keresgéltem a neten, rátaláltam ezekre, bevallom, eléggé tetszenek, vagy száz hasonlót tudnék belinkelni... Elvileg ezek divatos és utcai darabok.
Hord valaki ezekhez hasonlót? Ha igen, mik a tapasztalatok velük kapcsolatban? Alkalmasak mindennapi viseletre, vagy inkább csak alkalomszerűen veszitek fel őket?
Igen, az utolsó kettő inkább fapapucs, illetve szandál kategória, csak ilyeneket is kidobott a kereső a "clog" meg "klumpa" kulcsszavakra.
Én mindegyiket fatalpúnak látom így a képen, de élőben kellene megvizsgálni, mert már tényleg nagyon profin tudják utánozni a fát valami szintetikus anyaggal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!