21 éves lánykénk ciki gyógyklumpát hordani mindennapi viselet gyanánt?
Ilyenre gondoltam, nagyon kényelmes, imádom a klumpákat. Jó időben hordanám ha pl megyek akár a boltba, sétálni, stb. (Ma is ebben voltam :D ) imádom a kényelmet.
Fura, mert manapság csak orvosokon, asszisztenseken látni ilyet.
De emlékszem, még középiskolás koromban nagy divat volt :D Akkor majdnem mindenki ilyenbe járt, suliba is :) Csak az nem fehér volt, hanem mindenféle.
Miért lenne ciki??
Kényelmesnek tuti kényelmes, és szerintem egy fiatal csajszin tök szexin is állhat:).
Patikákban, gyógynövény boltokban, bioboltokban szinte az összes csajon ilyesmi van, nekem tetszenek:).
Ha utcára hordod azzal sincs semmi gáz, mondom egy fiatal csajon egészen biztos, hogy jól áll :)
37F
1978-ban kaptam egy "alföldi papucsot"
Ekkor harmad éves szakkozépiskolás voltam.
Utána 15 évig télen nyáron ebben jártam.
Az egyetemen is megszokták egy év alatt, és a kutató intézetben is megszokták egy év alatt, hogy Istvánka már csak ilyen. Néha télen rámcsodálkoztak, de elfogadták, hogy nagyon kényelmes viselet.
Már tudományos munkatárs voltam, amikor lerohadt a lábamról.
Azóta ilyet viselek : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!