Hord valaki otthon vagy munkahelyen Scholl fatalpú klumpát? Mennyire kényelmes és hangos, mik a tapasztalatok?
Édesanyám hord olyat, szerinte kényelmes.
És igen, hangos!
Volt olyanom. Viszonylag hangos. Nekem nem volt kényelmes, mivel nem hajlik a talpa.
A sima scholl papucs a jó.
A testvérem éveken át hordott a munkahelyén Scholl-klumpát. A kollégái beszélték rá, mert hogy szilárdan alátámasztja a talpat, és tornáztatja is a lábat, erősíti az izmokat. Így állítólag nem fárad el benne a láb annyira, amikor nagyon sokat kell állni (ő egy boltban dolgozott).
Valamint emlékszem, hogy egyik szomszédunk, amikor a babáját várta, az utolsó hónapokban már csak olyat vett fel még utcára is.
Ránézésre tényleg olyan, mintha bozasztó kényelmetlen lenne, de én annó felpróbáltam a testvéremét, és meglepően jó volt benne járni. A vastag gumitalp elnyeli a rázkódást, és emiatt nem is túl hangos (legalábbis ha erről a klasszikus modellről van szó: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!