Ha fatalpú klumpát hord egy férfi, szerintetek annak a jele, hogy meleg?
Ha így belegondolok, a fatalpú klumpát én is tényleg inkább női viseletnek tartom, legalábbis Magyarországon valahogy így alakult a divat, de pl. skandináv országokban férfiak is simán hordják utcára, és ettől nyilván nem lesznek melegek.
Szóval ennek alapján nem lehet megállapítani valaki nemi irányultságát. Szerintem fontosabb, hogy megvan-e köztetek a kellő vonzalom. Én azt mondanám, ne agyalj az öltözködési stílusán, inkább a belső tulajdonságaira figyelj.
Nem előítéletes vagy hanem simán még kisfiú.
Ebben a korban rettegnek a fiúcskák azoktól a ruháktól amik hasonlítanak a lányokéra nehogy bemelegedjenek tőle.
Idővel majd rájönnek,hogy nem a ruha fertőz és hajlandóak lesznek kényelmesebb ruhákat is hordani ami nem feltétlen férfi mert nekünk sprőd szhar anyagúakat gyártanak.
Mellesleg sok orvos,prof. Hord klumpát kórházakban, ha a te észjárásodat követném akkor azt mondanám,hogy igen, mind meleg...
8-as válaszoló: nem tudom, kinek címezted, amit írtál, de ha nem tűnt volna fel, én lány vagyok. :)
Nyilván vannak előítéleteim, mint mindenkinek, pont azért írtam ki a kérdést, hogy megtudjam, mit gondolnak erről a dologról az emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!