Vannak itt olyan emberek, akik szívesen kipróbálnák a hajléktalan életet pár hét/hónap erejéig?
Figyelt kérdés
2021. márc. 29. 14:25
1/18 anonim válasza:
Volt itt egy srác tavaly, aki állítólag megcsinálta. Csak nem te vagy az?
2/18 A kérdező kommentje:
Nem én voltam az. Egyedül eléggé unalmas lenne, ezért lenne jobb egy kisebb csoportban.
2021. márc. 29. 14:33
4/18 anonim válasza:
Én nem próbálnám ki. Nyáron még ok, meleg van, nem gáz az éjszaka. De pl.télen, hidegben, szélben is kint lenni, úgy hogy nincs egy meleg hely, egy meleg zuhany, egy meleg tea stb..
5/18 A kérdező kommentje:
Az benne a jó, hogy bármikor haza mehetsz. Nem kell aggódnod, hogy nincs hova menni, pont ez benne az érdekes. Én nagyon szeretném ezt megtapasztalni. Lenne sátor, meg esetleg egy régi mobiltelefon, ha úgy adódna, hogy mentőt kell hívni vagy ilyesmi. Letáboroznánk valami erdős részen, nappal kaját keresnénk, vizet gyűjtenénk, esetleg vadásznánk, este dumálnánk, olvasnánk, tüzet raknánk. Nem is annyira hajléktalan életmód, inkább ilyen szabadabb, természetesebb életnek mondanám.
2021. márc. 29. 15:37
6/18 anonim válasza:
Én nem hajléktalan életmódnak hívom, hanem vadkempingnek 😄 de amúgy ja, jó tud lenni
7/18 A kérdező kommentje:
Vadkemping akkor, ha pár napról van szó, több hétnél/hónapnál már hajléktalanság. :D
2021. márc. 29. 15:51
8/18 anonim válasza:
Azért az a vadászat nem olyan egyszerű dolog.
Konkrétan így nem próbálnam ki.
Úgy hogy van pénz, hetente bemegyek a városba 1 heti kajáért és amúgy sátorban lakunk, sütögetünk, azt kipróbálnám.
9/18 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, egyszer Angliában ugyanezt csináltuk még 4 éve, akkor elkaptunk egy kacsát és megsütöttük. Még mielőtt jönnének az állatvédők: én is imádom az állatokat, ezért gyorsan öltük meg.
2021. márc. 29. 15:55
10/18 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!