Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolsz egy olyan emberrő...

Mit gondolsz egy olyan emberről, aki az alábbiak miatt lesz öngyilkos?

Figyelt kérdés
Aki önhibáján kívűl elvesztette a munkáját, a lakását és mivel nincs senkije ezért az utcára kényszerült és mivel nincs normális végzettsége ezért egyik munkáltató sem kapkod utána.

2021. márc. 28. 19:02
 1/9 anonim ***** válasza:
25%

alkalmatlan az életre kb, mind azért, mert ennyit tudott magából kihozni és mind azért, mert ilyen a mentalitása

elég nehéz a hajléktalanságból felállni, de ha valakinek erre futja és emiatt vége, az tényleg nem sokat ért el az életben és senkinek nem fog hiányozni

2021. márc. 28. 19:04
 2/9 anonim ***** válasza:
16%
Mindenki a saját életéért felel. Ha nem bírta akkor kiesett, ennyi.
2021. márc. 28. 19:26
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Az ugye megvan, hogy ez nem önhibáján kívül történt?
2021. márc. 28. 19:27
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
Nem szoktam ilyesmi miatt ítélkezni, mindenkinek joga van eldönteni, hogy mit kezdjen az életével.
2021. márc. 28. 22:37
 5/9 anonim ***** válasza:
22%
Az, hogy nincs végzettsége, az az önhibája. Az, hogy nincs félretett pénze, szintén. Az, hogy a legótvarabb munkát sem tudja megkapni, sajnos az is.
2021. márc. 28. 23:11
 6/9 anonim válasza:
100%

Én hasonló helyzetben vagyok, de azért mert alkoholista vagyok, és már drogokkal is lövöm magam. Ezért mindenhonnan kirúgnak. Most úgy néz ki innen is rövid időn belül kidobnak, és megint csöves leszek. Igazából nem félek tőle, mert voltam már hajléktalan. Most jön a nyár így nem lesz egy ideig olyan gáz. Emiatt biztos nem nyírom ki magam. Ez az életmód úgyse egy élet biztosítás, szóval talán max pár évig kell ebben szenvedni. Főleg télen gázosabb.

Amúgy meg nem én tehetek róla hogy ilyen ez a világ. Hogy nekem ennyit ad az élet.

A világ olyan amilyen, és én is ilyen vagyok amilyen. Egyszerűen nem vagyunk egy hullám hosszon. Nem olyan nagy baj ez. Majd elmúlik. Azért kinyírni direktbe nem fogom magam...

2021. márc. 29. 07:48
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ingyenes nappali melegedő. Személyi, TAJ, tüdőszűrő legyen, de ha nincs azt is intézik. Napi egyszeri meleg étel és akár hideg is! Tisztálkodási lehetőség, mosás, stb. Szálló is, de az már fizetős! Kb. 10.000 Ft/hó. Éjjeli menedékhely lepukkantabb, ott majdnem ugyanaz mint a nappali melegedőben, csak nem első osztályú. Verekedés, lopás, balhék, rossz csillagállások esetén... Nem szabad k*cs*gnek lenni az utcán! Ha kell, minden egyes négyzetméterért lebokszolni!
2021. márc. 29. 09:49
 8/9 anonim ***** válasza:
48%
Valószínűleg nem csak ez az oka ha valaki öngyilkos lesz sajnos ez ma is sokszor tabu téma és elítélendő pedig nem kéne hogy így legyen
2021. ápr. 3. 09:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Te biztos egy max. 50 IQS állami alkalmazott vagy.
2021. ápr. 19. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!