Mi a véleményetek az olyan emberről aki azért lesz öngyilkos, mert kihal a család körülötte és nem akar évtizedeket magányosan élni?
Az öngyilkosság az esetek legnagyobb részében gyengeség.
Nem tudni egyedül teljes életet élni az n szememben szintén az. De ha már valaki ennyire társaságra vágyik, akkor menjen emberek közé és barátkozzon.
(Amúgy én is egyedül élek, ha a szüleim meghalnak, nekem is csak barátaim lesznek, de soha nem éreztem magam magányosnak.)
Az, hogy nagyon sajnálom, mert a jelek szerint egy nagyon gázos család tagja volt, akinek már kora kisgyermek korában letiltották a szabad nyitást és kapcsolatteremtést idegenk felé. Ha jó családja lett volna, akkor meg tudja őket gyászolni, és már régen lenne saját családja, barátai, kapcsolatai.
Az öngyilkosság magánügy, az adott ember saját döntése. Tippeket nem adok, büntetendő; de el sem ítélem, mert az adott ember szabad akarata.
Én a pszichiátert javasolnám először az öngyilkosság helyett, aztán a nyitást a világ felé. Ha pasi vagy, akkor szerencsésebb vagy, mint egy nő, mert a magányos (pláne idősebb) nőkkel különösen gonosz a világ. Próbálkozz, mielőtt olyan útra és döntésre jutsz, ami nemigen vezet jóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!