Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vannak itt olyan emberek,...

Vannak itt olyan emberek, akik szívesen kipróbálnák a hajléktalan életet pár hét/hónap erejéig?

Figyelt kérdés

2021. márc. 29. 14:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

XD

Én nem spórolás miatt szeretnék hajléktalan lenni, de az való igaz, hogy unatkozom.

2021. márc. 29. 16:01
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem is inkább kihívás, amolyan erőpróba, nem pénzhiány.
2021. márc. 29. 16:21
 13/18 A kérdező kommentje:

12

Pontosan,jol mondod!

2021. márc. 29. 16:42
 14/18 anonim ***** válasza:
Engem érdekel az ilyen életmód, sokat gondolkodtam ezen.
2021. márc. 29. 18:06
 15/18 A kérdező kommentje:
Remelem, hogy csajok is vannak az erdeklodok kozott!
2021. márc. 29. 19:37
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, ez nekem nem tűnik hajléktalanságnak, inkább ahogy már írta valaki, ez vadkemping. Én hajléktalankodtam éveken át külföldön, bármikor haza tudtam volna jönni, viszont kint kéregettem meg ott éltem, igaz nagyrészt panziókban, de volt, hogy kint aludtam valahol. Ezt se nevezném igazán hajléktalanságnak, inkább olyan fél-hajléktalan, ha van ilyen. Viszont most a vírus miatt nem tudnám, ha akarnám se csinálni. Ennyiből, ha elmegyek fesztiválra és ott sátrazok akkor is hajléktalan vagyok, bár bármikor haza tudok menni :D Ne értsd félre, nem kötekedés, én is szívesen csinálnám ezt a sátrazós, vadászós dolgot ha jobb idő lesz.
2021. ápr. 1. 15:53
 17/18 anonim ***** válasza:
A hajléktalanság nem buli, nem egy kemping, meg lazulás, hanem egy borzasztó szörnyű állapot. Folyamatos bizonytalanságban élnek, mert bármikor kirabolhatják, megverhetik őket, és olyankor nincs senki aki tudna segíteni. Nincs kitörési lehetőség, nem tudnak csak úgy hazamenni bármikor. Amiről te írsz, az teljesen más.
2021. ápr. 21. 18:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Gúnyt űzni mások keserű életéből... Gratulálok!
2021. ápr. 21. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!