Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan bizonyítsam a barátomna...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bizonyítsam a barátomnak hogy tényleg fontos nekem, és hogy szeretem? 17/L

Figyelt kérdés

Most lennénk nemsokára 1 éve együtt de szakított velem, mert ő nem érezte hogy fontos lenne nekem és szerinte én nem tettem semmit, hogy ne higyje ezt. És mindig azt mondta hogy ő tett meg mindent.

Mind a ketten néha vettünk ajándékot egymásnak. Igaz az elején a kapcsolatunkban ő minden találkozásnál hozott kis apróságot. De 1 hónap után én is adtam neki.

Elején ő jött mindig hozzám találkozni (2 órára lakunk egymástól) de fél éve én is megyek hozzá.

Mindig nagyon örültem neki, és abbol láthatta volna hogy mindig vártam a találkozásokat, amikor végre együtt voltunk csak ölelgettem, puszilgattam és soha nem engedtem hazamenni.

De ő még így is azt mondta hogy nem is örültem neki...

Mindig kerestük egymást chaten is, szóval nem lehet azt mondani hogy leszartam. Mindig aggodtam érte amikor sokáig nem írt.

Sírtam neki amiatt hogy félek hogy elveszítem. Semmiségeken össze vesztünk, és csak azt mondta hogy nem is érdekel az ő szava engem. Amikor ő hibázott, akkor is én kértem bocsánatot mert nem akartam vele veszekedni.

Sohase voltam féltékeny, pedig sok lány batátja van... Helyettem mindig ő volt, úgy hogy nem hogy fiú barátom sincs, nem is beszélek más fiúval rajta kívül.

Par nap után megengedte hogy újra keressem, és hogy bebizonyítsam hogy tényleg szeretem, és hogy fontos nekem!

Kérdeztem tőlem, hogy mit tegyek hogy elhigyje, de ő nem akar mondani semmit mondván azt akkor nem én találtam ki.

Hogyan kéne bizonyítanom/mit kéne tennem hogy elhigyje tényleg fontos nekem és szeretem?

17/L

2021. ápr. 21. 12:06
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
9/10 Igazábol az szokott lenni ha nem talál valamit amivel belém köthet :D
2021. ápr. 21. 15:54
 12/20 anonim ***** válasza:
94%

Ha úgy érzed megtettél mindent, kimutattad mennyire szereted, de neki ez se volt elég akkor had menjen. Ne menj bele a manipulációs játékába! Fogadd el, hogy tőled ennyi telik (és ezt abszolút nem negatív, lenéző értelemben írom!) és keress olyat, aki ennyivel megelégszik.

Bizonyítsd be, hogy mennyire szereted? Lefordítom ez mit jelent:

"Azt akarom, hogy érzed milyen szar életed van nélkülem és ha nem akarsz elveszteni dolgozz meg a szeretetemért."

2021. ápr. 21. 15:56
 13/20 A kérdező kommentje:
5/11 Amikor volt valami baj én egyből meg akartam beszélni és már az nap kibékülni, de ő nem akart velem és inkább napokig rosszba voltunk.
2021. ápr. 21. 15:58
 14/20 anonim ***** válasza:
96%

Lehet olyan dologra akar rávenni, amit eddig nem csináltatok. De ez a valószínűtlenebb. Ne haragudj azért, amit írok, de szerintem csak játsza az agyát és azon élvezkedik, hogy hogyan tepersz érte.

Szerintem mondd meg neki, hogy "szevasz, akkor vége" és kb. 1 hét után ő fog írni, hogy folytassátok... Sokat nem veszíthetsz, ha megpróbálod.

2021. ápr. 21. 16:24
 15/20 A kérdező kommentje:
14/14 Sokan azt mondják hogy írjam ezt meg neki, csak azért nem teszem meg mert félek hogy ha megteszem elveszítenem, mert hogy ő lehet nem fog keresni. És végleg nem akarom soha elveszíteni, mert tényleg nagyon szeretem és fontos nekem.
2021. ápr. 21. 18:30
 16/20 anonim ***** válasza:
94%

Lehet neked fontos, de te nem vagy az neki. Aki szeret, az nem csinál ilyet, nem kelt bűntudatot és nem próbál elnyomni, nem kér "bizonyítást" és élvezkedik azon, hogy milyen szrul érzed magad miatta.

Azt kell elfogadni, hogy nem mindenki úgy látja a világot ahogy te. Jelen esetben a - jelenleg - exed szerint te vagy minden rossz forrása és semmi nem elég neki amit teszel, mindenből azt hozza ki hogy nem eléggé fontos neked. Ez szerinted tényleg normális?

Valaki írta, hogy ha elengednéd, akkor egy kis idő után újra felbukkanna és ő akarná folytatni. Szerintem is, de nem azért mert annyira szeret, hanem mert tudja hogy beléd bárhogy belerúghat, nem lesz következménye.

Engedd el ezt a srácot és inkább beszéld át a barátaiddal (akikben nagyon bízol) vagy a szüleiddel hogy milyen hülyeségek voltak a kapcsolatban, segíteni fognak jobban látni a történteket. Mesélj nekik sztorikat amik veletek történtek és kérdezd meg róluk a véleményüket. A rosszakra fókuszálj, ne mikor kamuzott össze-vissza, arra bárki képes. Azokat a pillanatokat elevenítsd fel mikor mindig mindenben te voltál a rossz és akkor is futnod kellett bocsánatot kérni, mikor semmi ok nem volt rá, főleg ha ő volt hülye. Azt is meséld el mikor bűntudatot ébresztett és fájdalmat okozott.

Jó lesz hogy kibeszéled magadból olyannak, aki akár már átélt hasonlót és figyel rád, tanácsokkal tud ellátni, meghallgat.

2021. ápr. 21. 18:45
 17/20 anonim ***** válasza:
95%
Ennél jobban nem veszítheted el. Azt akarja, tegyél meg mindent érte és ő ezen akar élvezkedni. Ezt nem érdemled meg. A helyzeteden nem ronthatsz semmit, ha megírod azt a szöveget.
2021. ápr. 21. 18:49
 18/20 anonim válasza:
91%
Szia! Én is ebben a helyzetben vagyok, annyi különbséggel, hogy az én párom csak akkor viselkedik így, amikor iszik.. Ezen változtatni nem tudsz, el kell fogadnod, hogy ő ilyen! Kezelni tudod maximum, én ilyenkor általában ráhagyom, mosolygok egyet, és csak annyit mondok, hogy jól van! :) Egyelőre beválni látszik ez a dolog! :)
2021. ápr. 22. 13:34
 19/20 A kérdező kommentje:

18. Válaszadó.

Köszönöm a tanácsot, ha esetleg újra összejönnénk kipróbálom nála ezt. :)

Csak azt nem tudom hogyan kéne még bizonyítanom neki hogy fontos és hogy szeretem...:\

2021. ápr. 22. 13:43
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem is értem, hogy lehet ezt eltűrni. Mármint nekem elég erős személyiségem van én biztos nem viselném ezt el. Még te bizonyíts? Mi a fene?! Hagynám a francba ahogy sokan előttem leírták. Te pedig még gondolkozol ezen. Később bánni fogod, hogy egy ilyen emberre fecsérelted az időd.
2021. ápr. 28. 17:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!