Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kéne mondanom a barátomnak, hogy ki tetszett előtte? 17L , 19F
Figyelt kérdés
A barátom előtt nem volt kapcsolatom, egyszer valakivel alakulgatott csak, erről tud is. Ezenkívül egy fiú volt aki tetszett, de nem mondanám, hogy szerelmes voltam belé, nem igazán gondoltam rá, nem kezdeményeztem, semmi nem volt, csak úgy bejött. Ez a srác az osztálytársam, és néha van, hogy ír házival kapcsolatban. Őszintén nem érdekel a srác, ennek az egésznek már vagy 3 éve, tényleg csak gyerekes kiszemelt volt. Felmerült bennem a minap, hogy a barátomnak ilyenekről is tudnia kell, ha nem volt semmi, és a jelent nem befolyásolja? Kissé féltékeny típus, és ha ez nem olyan dolog amit fontos lenne megosztani, akkor inkább nem mondanám el, nem igazán lennénk vele előrébb.2021. ápr. 18. 09:38
1/7 anonim válasza:
Ne mondd el neki. Ha már azt is mondanád hogy nem érdekel, de mint mondtad a barátod féltékeny típus, azt fogja gondolni hogy mégis gondolsz rá ha elmondod. Inkább hagyd és ne hozdd szóba.
2/7 anonim válasza:
Volt egy srác, aki bejött, de soha nem történt semmi, és már nem is érdekel. Ezt mégis mi a francnak mondanád el? Ezt annyira érdemes elmondani, mint pl. azt, hogy mikor 13 éves voltál, és nyaralni voltatok Balatonon, láttál egy helyes fiút a fagyizóban.
3/7 anonim válasza:
Te tudsz a volt barátnőiről? Mert ha nem, akkor semmi értelme sincs neked ezt elmondanod. Ha tudsz a volt barátnőkről, akkor az úgy igazságos, ha te is elmondod ezt.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, tudok a volt barátnőiről, és mint írtam ő is tud arról az egy fiúról akivel alakulgatott valami. Viszont azt ő sem osztotta meg velem, hogy ki az aki valaha tetszett neki stb., pedig nyílván volt ilyen is. Köszönöm mindenkinek, nem hozom fel, ha esetleg valaha valahogyan feljön, úgyis őszinte leszek.
2021. ápr. 18. 12:09
6/7 A kérdező kommentje:
Egyébként, csak, hogy kis magyarázatot adjak, mégis miért fordult ez meg bennem. Volt egy nagy összeveszésünk a barátommal, amikor mondtam magamról valami múltbéli dolgot, amit szerinte korábban kellett volna. Azt mondta, hogy neki nem tetszik ez a felfogás, hogy az elhallgatás nem hazugság. És nem voltam/vagyok benne biztos, hogy ez most az a szint amit sérelmezne, hogy nem tud, vagy pedig amit jobb megtartani magamnak.
2021. ápr. 19. 14:42
7/7 anonim válasza:
#6 Ez említésre se méltó, ugyan már! Kész vicc, hogy a barátod múltbeli apró sz4rságok miatt veri a hisztit, vagy hogy mindenről tudni akar. Szerintem sz4rd le, ha ez miatt bevágja a durcát, nem is baj, legalább látod, hogy mennyire érdemes vele maradnod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!