Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok, nektek ez mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek ez mennyire számít?

Figyelt kérdés

Mennyire fontos nektek hogy az adott fiúnak, vagy akivel elkezdtek ismerkedni, mennyi követője van instán vagy egyéb platformokon?

Nekem 2100 van, nem is ez a lényeg hanem ahol élek pesten rengeteg olyan csajszi, lány van ak)inek ez a mindene hogy kit mennyien követnek. Az egyik lányismerősöm épp mesélte (17 éves) hogy találkozott egy gyerekkel deák után, és szimpatikus volt és tetszett is neki de miután elkérte az instáját másnap már vissza se írt neki (kb 800 volt neki). Mit gondoltok erről, nektek mi a véleményetek?

18/F

2021. márc. 30. 23:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó én teljesen egyetértek veled:)
2021. márc. 31. 13:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalan nem számít.Nem hat meg,hogy hany követöje van.
2021. márc. 31. 13:26
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem hidegen hagy. Nekem sincsen sok, nem a külvilágnak élem az életem és pláne nem a közösségi médiában. Akinek a követő, a márka és a többi szarság a lényeg nem lesz sosem normális barátnő. Egyenes út a sugardaddy-zéshez. Nekik nem te számítasz, hanem hogy nekik legyen egy kiegészítőjük, amivel (ebben az esetben akivel) villogni tudnak.
2021. márc. 31. 23:51
 14/15 A kérdező kommentje:

7

Őszintén szólva hidegen engem hidegen hagy hogy engem vagy mást mennyien követnek mert semmi háttere nincs az egésznek. Találkoztam már olyan csajjal is akit 10+ ezren követnek instán (16 éves) és két normális mondatot nem tudtunk váltani.

2021. ápr. 1. 01:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Úristen. Ez nagyon szomorú hogy vannak ilyen emberek. Azoknak az embereknek akiknek ez fontos bármennyireis el nem tudom képzelni milyen lehet az értékrendje 🤦🏽‍♀️ borzasztó
2021. ápr. 2. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!