Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-Lányok! Ti mikor párt kerestek, szempont a 4-es feletti átlag? Számít hogy jó tanuló valaki?
Nem a bizonyítványába leszek szerelmes, ezért nem érdekel különösebben. :)
15/L
Egyáltalán nem szempont. Azt magának csinálja,nem nekem :)
De azért tudjunk beszélgetni értelmes dolgokról is.
A lényeg,hogy szeresd és ő is téged és más lánnyal ne is foglalkozzon a fiú,persze ugyanez fordítva is. Na ez a szempont ;)
Az intelligencia nem függ szorosan össze a tanulmányi átlaggal, de némi köze van hozzá.
Pl. Egy 1-es - 2-es átlagú bizonyítvány nem fog egy értelmes embert takarni, kedves válaszolok. Már akinek fontos egy párkapcsolatban az értelem, mert egy egysejtűvel is lehet párt alkotni,csak nem mindegy,milyet.
A jó tanuló nagyobb részben szorgalmas. Nem fontos,hogy valakinek milyen az átlaga,nekem az sem baj,ha ahhoz is lusta,hogy a tolltartóját elővegye.
A bukás már bosszant,de az meg igénytelenség,ugyanis akibe szorult egy cseppnyi értelem,az összeszedi a 2-est,3-ast minimum.
Az fontos,hogy értelmes legyen a srác,de mint írtam,nem függ az átlagtól.
Nekem barátom 9-10-be ilyen 2-3-as tanuló volt. Nem voltak jó jegyei. Aztán 11. év végére kicsit összeszedte magát. 12-ben már tanult rendesen és egy jó érettségivel sikerült bejutnia egyetemre. Mondta, hogy ő soha nem gondolta hogy oda fog járni, mert soha nem volt úgy okos.
Nem zavart az ilyen, de tetszett, hogy végül így összeszedte magát. Elmondása szerint én is ösztönöztem rá.
Szóval ez egyáltalán nem szempont, inkább az intelligencia, az életfelfogás, értelem stb..., viszont számomra vonzó tud lenni, ha valaki ilyen téren is okos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!