Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok, nektek ez mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek ez mennyire számít?

Figyelt kérdés

Mennyire fontos nektek hogy az adott fiúnak, vagy akivel elkezdtek ismerkedni, mennyi követője van instán vagy egyéb platformokon?

Nekem 2100 van, nem is ez a lényeg hanem ahol élek pesten rengeteg olyan csajszi, lány van ak)inek ez a mindene hogy kit mennyien követnek. Az egyik lányismerősöm épp mesélte (17 éves) hogy találkozott egy gyerekkel deák után, és szimpatikus volt és tetszett is neki de miután elkérte az instáját másnap már vissza se írt neki (kb 800 volt neki). Mit gondoltok erről, nektek mi a véleményetek?

18/F

2021. márc. 30. 23:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%

Ez nevetséges xd

En oszinten szolva leszarom

Engem nem követ sok ember (nem is engedem), és en is viszonylag keveset követek, mert idegenek nem érdekelnek

Szomoru hogy masoknak ez a fontos

18/L

2021. márc. 30. 23:34
 2/15 anonim ***** válasza:
79%
Hasonló, mint az első válaszolónak. Nekem éppen az nem tetszik, ha mondjuk 500 felett követik.
2021. márc. 30. 23:59
 3/15 anonim válasza:
88%
Szia! Engem pl egyáltalán nem hat meg hogy kinek, hol hány követője van. Igazából én nem is instázok se semmi. Úgyhogy engem nem igazán érdekel. 17/L
2021. márc. 31. 01:31
 4/15 anonim ***** válasza:
89%

Sajnálom azokat, akiknek ebből áll az élete, hogy ezt lesi.

Mire jó?

2021. márc. 31. 03:10
 5/15 anonim ***** válasza:
80%
Egyáltalán nem, sőt, eleve nem is jönnék össze olyannal, akinek sok van, kivéve ha meme oldala van, vagy ilyesmi. Félre ne értsétek, nem ez a szempont, de nem szívesen nézném, ahogy feszítget meg dobálja ki a deep idézeteket naponta 2x.
2021. márc. 31. 06:03
 6/15 anonim ***** válasza:
80%

Én inkább annak örülök, ha nem az ilyen platformokon éli az életét.

Jó, hogy nem már az határozza meg milyen ember vagy, hogy hány százalékos értékelésed van gyakorin... 🤦

2021. márc. 31. 07:13
 7/15 anonim ***** válasza:
88%

Vicces hogy egyes emberek akik sok kovetovel rendelkeznek instan/tiktokon, egybol azt hiszik hogy fontosabbak vagy többet érnek mint masok

Tobb szaz vagy ezer kovetovel senki nem lesz ertekesebb, mint annak aki pl 15 embert kovet, vagy nem is hasznalja azt az appot, remelem ezzel tisztaban vagy kerdezo

Az értelem, intelligencia, rátermettség, eletre valosag nem a kovetok szamaban mutatkozik meg

1es voltamm

2021. márc. 31. 08:46
 8/15 anonim ***** válasza:
88%
Leszarom. A barátom nincs is fent instán. Meg amúgy is, nem egy instafiókkal akarok járni, ganem egy emberrel. Amúgy ha valakinek aki tetszik nagyon sok a követője az csak elbizonytalanít, hogy vajon hány másik lánnyal beszél rajtam kívül és kiket likolgat
2021. márc. 31. 09:25
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

A legkevésbé se.

Nekem van vagy 30 követőm, én kb 15 embert követek. A barátomnak instája sincs

16/L

2021. márc. 31. 11:23
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Aki lepontozta a válaszolókat, az nyugodtan megválaszolhatja a 4es kérdését:)
2021. márc. 31. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!