Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek ez mennyire számít?
Mennyire fontos nektek hogy az adott fiúnak, vagy akivel elkezdtek ismerkedni, mennyi követője van instán vagy egyéb platformokon?
Nekem 2100 van, nem is ez a lényeg hanem ahol élek pesten rengeteg olyan csajszi, lány van ak)inek ez a mindene hogy kit mennyien követnek. Az egyik lányismerősöm épp mesélte (17 éves) hogy találkozott egy gyerekkel deák után, és szimpatikus volt és tetszett is neki de miután elkérte az instáját másnap már vissza se írt neki (kb 800 volt neki). Mit gondoltok erről, nektek mi a véleményetek?
18/F
Ez nevetséges xd
En oszinten szolva leszarom
Engem nem követ sok ember (nem is engedem), és en is viszonylag keveset követek, mert idegenek nem érdekelnek
Szomoru hogy masoknak ez a fontos
18/L
Sajnálom azokat, akiknek ebből áll az élete, hogy ezt lesi.
Mire jó?
Én inkább annak örülök, ha nem az ilyen platformokon éli az életét.
Jó, hogy nem már az határozza meg milyen ember vagy, hogy hány százalékos értékelésed van gyakorin... 🤦
Vicces hogy egyes emberek akik sok kovetovel rendelkeznek instan/tiktokon, egybol azt hiszik hogy fontosabbak vagy többet érnek mint masok
Tobb szaz vagy ezer kovetovel senki nem lesz ertekesebb, mint annak aki pl 15 embert kovet, vagy nem is hasznalja azt az appot, remelem ezzel tisztaban vagy kerdezo
Az értelem, intelligencia, rátermettség, eletre valosag nem a kovetok szamaban mutatkozik meg
1es voltamm
A legkevésbé se.
Nekem van vagy 30 követőm, én kb 15 embert követek. A barátomnak instája sincs
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!