Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak/nőknek mennyire számít a párjuk kora?
Sokszor hallottam, hogy a lányok azt szeretnék, ha a párjuk lenne az idősebb és nem fordítva? Nekem volt egy próbálkozásom komoly kapcsolatra, ahol alighanem azért nem akarta a lány, mert ő volt az idősebb.
Talán attól félnek, hogy öregebbnek tűnnek a társuk mellett?
Tesó ugyan így vagyok én is😂😂
Együttérzek😅
Én 16 vagyok, de engem csak a saját korosztályom érdekel: 14-17 éves fiúk, általában mindig olyanokba szeretek bele, akik fiatalabbak nálam, pl most is.😁
Ezt azzal magyarázom, hogy nem érzem magam még felnőttnek, érettnek, így nekem totál megfelel egy korombeli srác, akivel kb egyezik az érdeklődésünk, és jól el tudunk lenni.😄😄
Eddig csak fiatalabb barátaim voltak, és a mostani kiszemeltem is fiatalabb 2 hónappal, engem sose zavart.
Én okos fiúkkal kezdek, ők általában elég érezték a többihez képest. Persze néha megmutatkozik az a kis korkülönbség is, plusz hogy például nekem harmadik, neki első kapcsolata volt, de nem amiatt lett vége mert idősebb vagyok nála :D
16/L
Nekem egyrészről a testalkat miatt számít: a velem egyidősek kisfiúsnak látszanak, vékonyak, én meg szeretem a szőrös, nagyobb férfi testet. Meg szerintem én a koromhoz képest intelligensebb vagyok, még a korombeli lányoknál is, nem csak a fiúknál.
Volt, hogy csókolóztam egy évvel fiatalabbal, és mikor elmondta, elkapott a hányinger. Egyszerűen nekem az a normális, ha idősebb, de nem mindenki van így ezzel.
18 vagyok és 20-23 évesek felé nézek. (Nem kell privát.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!