Lányoknak, nőknek való PC játék?
Régen volt a Restaurant Empire, magyar hanggal, az nagyon tetszett, szóval valami ilyen éttermes , főzős teljes PC játékokat tudtok mondani?
Más stílus is lehet, de ne legyen túl kislányos, 23 éves vagyok :)
(sminkelőst nem szeretnék, simset ismerem)
Alice: Madness Returns
Life is Strange
Cooked, Served, Delicious
Stardew Valley
Ha szereted az ilyesmit akkor ajánlom a detektíves jázékokat.
Pl: Sherlock Holmes,meg Agatha Christie játékok.
Engem senki se vitt bele ezekbe a játékokba, egyszerűen szeretem őket és soha sem játszanék olyan csajos játékokkal, amiket te szeretnél. Csak mert te ilyen vagy, nem kell ezt mindenki másra is rátuszkolni.
Amúgy meg Steam tele van ilyen szemét játékokkal, amiket te akarsz, csak a kutya se veszi meg őket. Miért nem csinálnak egy rendes AAA "nőknek való" játékot? Mert nincs kereslet rá. Egy mai játék könnyedén kerül 60 euróba. Ha már éveken át dolgoznak egy igényes csajos játékon, akkor szükséges, hogy valami bevétel legyen a játékból. Ami szerinted honnan lenne meg? Abból a pár száz, esetleg pár ezer lány vásárlóból, akik játszanak napi 10 percet? Természetesen egyik nagy játékfejlesztőnek sem érné meg ilyen sz.rokba pénzt és időt ölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!