Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ő remek ember de én nem tudom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő remek ember de én nem tudom hogyan tovább. Mi lehet?

Figyelt kérdés
Tökéletes, kedves, tényleg szeret, jót tudok vele beszélni külsőre és belsőre nem az én izlésem de főleg külsőre. Barátként tök jól elvoltam vele de ő meg mindig többet szeretett volna barátságnál. Én belementem mert különben elveszítettem volna de szerettem vele beszélni. Még mindig a szerelmet "keresem" és ha elgondolkozok, hogy kivel képzelném el a jövőmet ő az utolsók között lenne. Nem tudom mit tegyek. Nem rég volt egy beszélgetésünk, hogy ő nem tud megérteni engem és túl jó vagyok hozzá és én meg mondtam, hogy ő kell nekem. Viszont nekem az kell, hogy valakivel megértsük egymást. Nem tudom mi legyen mert nem akarok vele szakítani mert rengeteg mindent megígértem neki és már elég sok embernek vagyok egy rossz emlék és neki nem szeretnék az lenni
2021. márc. 15. 13:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Először is: Ne ígérgess fűnek-fának mindenféle dolgokat, amiket utána vagy nem tudsz betartani vagy csak úgy, hogy közben rosszul érzed magad. Csak olyasmit ígérj, amiről biztos vagy, hogy jó szívvel (!) be is tudod tartani. Úgy tűnik nekem, hogy nem mersz nemet mondani másoknak, mert mi van, ha csalódást okozol és rosszat gondolnak rólad stb. - írod is, hogy ebbe a kapcsolatba azért mentél bele, mert féltél attól, hogy elveszíted barátként.

Ezen a magatartáson mindenképpen érdemes lenne túllépned, mert amíg képtelen vagy felvállalni, hogy csalódást okozol, újra és újra ilyen szituációkba fogod manőverezni magad.

A párkapcsolat nem attól működik, hogy valamelyik fél "remek ember", hanem attól, hogy mind a ketten jól érzitek magatokat benne (akkor is, amikor épp nehezen mennek a dolgok). Ez nem "érdem" kérdése - az, hogy a másik "jó" ember, előfeltétele a működő párkapcsolatnak, de önmagában nem elég.

(Mondjuk, nem értem, mitől jó bezsélgetni olyasvalakivel, aki nem ért téged...?)

2021. márc. 15. 22:39
 12/12 anonim ***** válasza:

na, azért ezt a "nem ért meg engem" -et nem kell olyan komolyan venni.

A remek ember még lehet, hogy az elején tart a "nők megértése" tanulmányainak. Reméljük, sikerült beszerezni a tudományos művet:

[link]

2021. márc. 16. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!