Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ő remek ember de én nem tudom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő remek ember de én nem tudom hogyan tovább. Mi lehet?

Figyelt kérdés
Tökéletes, kedves, tényleg szeret, jót tudok vele beszélni külsőre és belsőre nem az én izlésem de főleg külsőre. Barátként tök jól elvoltam vele de ő meg mindig többet szeretett volna barátságnál. Én belementem mert különben elveszítettem volna de szerettem vele beszélni. Még mindig a szerelmet "keresem" és ha elgondolkozok, hogy kivel képzelném el a jövőmet ő az utolsók között lenne. Nem tudom mit tegyek. Nem rég volt egy beszélgetésünk, hogy ő nem tud megérteni engem és túl jó vagyok hozzá és én meg mondtam, hogy ő kell nekem. Viszont nekem az kell, hogy valakivel megértsük egymást. Nem tudom mi legyen mert nem akarok vele szakítani mert rengeteg mindent megígértem neki és már elég sok embernek vagyok egy rossz emlék és neki nem szeretnék az lenni
2021. márc. 15. 13:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ahogyan leírtad,ő az utolsók között lenne. Ne vesztegesd a te idődet egy olyan személlyel akiben nem minden van meg,de LEGFŐKÉPP az ő idejét ne.

Őszintén mond el neki hogy ez van,e ennek a kapcsolatnak így nincs sok értelme szerintem.

2021. márc. 15. 13:52
 2/12 anonim ***** válasza:
F@szom vesztegeted az idejét? Kicseszel vele.
2021. márc. 15. 15:12
 3/12 A kérdező kommentje:
De nem akarom, hogy neki rossz legyen és ha szakítok vele akkor neki rossz lesz.
2021. márc. 15. 15:26
 4/12 anonim ***** válasza:
Akkor is rossz lesz neki, ha nem szakítotok. Még rosszabb. Meg neked is.
2021. márc. 15. 15:28
 5/12 anonim ***** válasza:
Rosszabb lesz ha nem szakítotok. A fiúnak mégjobban.
2021. márc. 15. 15:36
 6/12 anonim ***** válasza:
Ne vesztegesd se a magad se az ő idejét.
2021. márc. 15. 15:45
 7/12 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs
2021. márc. 15. 19:47
 8/12 A kérdező kommentje:
Ha nem szakítok vele akkor neki nem lesz rossz. Mármint együtt vagyunk meg minden és nekem úgyse tetszik senki meg engem se akar senki és felesleges szakítani ha nála nincs jobb választás. Illetve esélyesnek látom, hogy majd ő szakít de akkor sem érzi magát kidobva. Lehet elég bunkónak tűnök meg kétszínűnek de ha szakítok vele akkor fájdalmat okozok neki és én nem akarok. Nem akarom hogy valakinek miattam érezze magát szarul
2021. márc. 15. 19:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ennyire rossz váljatok el
2021. márc. 15. 20:00
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem rossz. Jó vele beszélgetni csak nem ért meg engem. Mondjuk sok mindent nem nagyon tudnék vele megbeszélni de egyébként nem olyan rossz csak tudom hogy vele szeretnék majd késöbb lenni
2021. márc. 15. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!