Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért félek ennyire egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek ennyire egy kapcsolattól?

Figyelt kérdés

Már pár hónapja vágyom egy kapcsolatra. Most van egy fiú akinek tetszem, és azt hiszem én is eléggé birom őt. Elmondta, hogy ő többet szeretne mint barátság. Persze nagyon örültem neki, de egyben nagyon félek. Nem tudom, hogy mit tegyek. Ez előtt is volt egy pár jelentkező, volt egy közülük akit nagyon birtam,de annyira féltem, hogy visszahúzódtam. Nem tudom mi van velem. Szerintetek mit tegyek?

16L

2021. márc. 12. 08:13
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nem állsz még készen.. 😕
2021. márc. 12. 08:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Mitől félsz?
2021. márc. 12. 10:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Én sem tudom... magától a kapcsolattól, ami elég fura, mert ez egy normális dolognak számit szerintem. Egyszerűen túlgondolom az egészet.
2021. márc. 12. 10:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

De mit gondolsz túl? Egyszerűbb, ha nem ködösítesz, hanem konkrétan kimondod (legalább magaddal szemben).

Félsz a csalódástól? Szakítástól? Kapcsolat előre haladásától, komolyodásától? Korkülönbség? Külsősök véleménye? Mi a baj?

2021. márc. 12. 10:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Úristen, mintha magamat hallanám. Teljesen megértelek. Velem is ugyanez van.
2021. márc. 12. 11:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Őszinteség. Én is sokáig azt gondoltam, hogy a kapcsolattól félek de nem.

Nem éreztem a srác iránt, csak barátságot, ez adta a félelmet. Ő többet érzett és én nem, így mindig volt bennem egy feszültség, hogy nem lenne korrekt.

Vagy a másik, hogy rendezett a családom, de szoktak lenni viták, meg odaszurkálások vagy nagyon le tud itt égetni mindenki mindenkit. És ezt nem feltétlenül tárnám egy nem családtag elé.

Van még egy pár ok, ami miatt félek, a testem egy részével sem vagyok megelégedve, mindig benne van a félsz, hogy ha nekem nem tetszik akkor másnak hogyan tetszhetne...

Keresd meg a félelmed okát és próbálj meg ellene tenni vagy leküzdeni.

2021. márc. 12. 16:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de én is félek 😬 ijesztő dolog 😭
2021. márc. 17. 17:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Még nem álltok rá készen, ennyi :)
2021. márc. 17. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!