Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ronthattam el?

Figyelt kérdés
Összejöttem a fiúmmal még tavaly karácsonykor. Minden szuperül ment Február elejéig amikor is karanténba kerültem 3 hétre, és távol estünk egymástól. Majd mikor is kiszabadultam, annyit vettem észre hogy folyton egy másik lánnyal van..Először nem szóltam semmit, mert biztos minden rendben, és majd észrevesz. De a hetek múltak, és olyan szinten elfelejtett, hogy az már fáj..Az én hibám ez az egész, és csak szeretném tudni hogy mut ronthattam el. A válaszokat előre is köszönöm.
2021. márc. 1. 21:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mit csináltál, de ha csak annyi volt hogy karanténban voltál, akkor nem a tw hibád. Szimplán átvert. Te se keresd, vagy ha esetleg megnyugtatja a lelked, akkor kérdezd meg hogy miért, talán lesz annyi benne hogy válaszol. De nem a te hibád.
2021. márc. 1. 21:43
 2/9 anonim ***** válasza:
36%
mi az hogy összejöttetek, de ő mással randizik, de te ezt elnézed neki? Abban a pillanatban gatya, vagy felelősségre vonom hogy ki az. Nem értelek.
2021. márc. 1. 21:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? 13-14?
2021. márc. 1. 22:05
 4/9 A kérdező kommentje:
3-as 16 vagyok ő pedig 17.
2021. márc. 1. 22:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Jaa... Akkor elég gáz a csávó viselkedése... Remélem nem tetted szét neki a lábaidat, mert akkor nem valami pozitív a sztori 😬
2021. márc. 1. 22:29
 6/9 anonim ***** válasza:

#5 így se pozitív. :'D

Mondjuk akkor szomorúbb az tény..

2021. márc. 1. 22:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Sajnos így dupla negatív...
2021. márc. 1. 22:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Uhh 😞😞😞 Sajnáljuk..😞😞 de vigasztaljon a tudat valamennyire, hogy sok lány jár így 😞😞
2021. márc. 1. 22:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ennyivel nyugodtabb lettem 😪
2021. márc. 1. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!