Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én ronthattam el?
Figyelt kérdés
Volt egy lány akivel röviden: összeismerkedtem Majd ráírtam és kb 2 hónapot mindennap nagyon sokat beszélgettünk majd elhívtam találkozni egy étterembe, ahol mondtam neki hogy nekem nem kell barátnő mert epp a kapcsolatokról beszéltünk, de azért mondtam mert ő is mondta hogy neki már foglalt a szíve és tudtam hogy neki mas srác tetszik mert sokat beszélt mar róla... Na és azóta ha írtam neki csak 1-1 szoban válaszolt és még találkozni sem akar.. es az lenne a kérdésem hogy mi a baja mert en nagyon nem értem.. :/ pedig úgy látszott rajta hogy elvezte a talalkat is. Vajon abban hibáztam hogy azt mondtam nekem nem kell barátnő? De akkor ha az a baj akkor miért említette mindig hogy más srac tetszett neki , és amilyen sztorikat elmesélt magamból kiindulva nem lehet csak úgy kitalálni azzal a sráccal kapcsolatban hogy mit érez, hogy leszarja stb..2018. nov. 7. 17:50
1/4 anonim válasza:
Ilyenkor amikor a csaj arról beszél hogy van más aki tetszik neki, könnyen lehet hogy csak tesztel és kamuzik. Elég gyerekes erre rávágni hogy “nekem meg nem kell barátnő”. úgy hangzik hogy csak azért vagy vele mert meg akarod dugni. Semmiképp ne zaklasd.
2/4 anonim válasza:
Az #1 igaza van.. általában ilyenkor a nők kiváncsiak arra hogy van-e önálló világod. Te most megmutattad hogy mennyire nincs ;) És hogy szívesen ágyba vinnéd de semmi komoly. Ez kár volt! Kár!
Nőknél a legfőbb szabály: Kimutatni hogy nem függsz tőle, adj neki pár napot, és kapásod is van. Legyél komoly is, de tudj nevetni ha azon van a sor. Érezze hogy te melletted biztonságban van. Szemkontaktust sokszor tereld ha hozzád beszél, csak akkor tartsd amikor te beszélsz hozzá, de az ütős legyen.
Önzően hangzik, tudom.
3/4 A kérdező kommentje:
De milyen logikát láttok abba akkor meg hogy ő azt mondja hogy neki már foglalt a szíve? És nem azért mondtam hogy nem kell barátnő így visszavalaszkent, hanem amúgy se kell mert én nem randinak szántam azt a találkát, max hogy felmérjem az esélyeim , de azt szűrtem le a mondatából hogy nagy 0...
2018. nov. 10. 20:45
4/4 anonim válasza:
Tanultál az esetből akkor. Innentől kezdve így flörtölgess hogy kifelé legalább azt a látszatot keltsd hogy téged több nő is megkaphat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!