Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ronthattam el?
Nem olyan régen az egyik évfolyamtársam bemutatott egy lánynak, akinek állítólag tetszek. Beszélgettünk az iskolába is, és Facebookon is bejelöltük egymást.
Látszott, hogy tetszek neki és nekem is bejön egyébként. Most volt a születésnapom, még azon is felköszöntött személyesen egy kis aprósággal.
Úgy gondoltam, hogy nem jó ez, hogyha csak a Facebookon beszélgetünk, mert az egyfajta más személyiséget rögzít az emberben a másikról, ami később semmi jóhoz ne vezet szerintem. Így elhívtam, hogy találkozzunk valahova.
Viszont ezt úgy érzem, hogy valahogy nem akarja. Azt mondta, hogy sokat kell tanulnia a téli szünetben és nem ér rá. Viszont szerintem ez azért így nem egészen igaz.
Azóta már nem érzem, hogy annyira "lelkesen írna", vagy beszélgetne velem, viszont ez lehet, hogy csak az én vízióm.
Én ronthattam el? Ha tetszek neki, miért nem akar találkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!