Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ronthattam el?
Figyelt kérdés
Röviden annyi a történet, hogy most nyáron egy új táborba mentem az egyik barátnőmmel és a táborban megismertem egy fiút, aki már az első pillanatban szimpatikus volt. Táborban sokat szemeztünk, beszélgettünk és tancoltunk is együtt. Azt hittem, hogy bár csak 20 percnyire lakik tőlem a srác már soha többé nem fogom látni. Szerencsére ez nem így alakult. Tábor után egyből bejelölt és szinte minden nap beszéltünk. Találkoztunk is többször is és úgy volt, hogy moziba is elmegyünk ketten. Aztán volt egy kisebb veszekedés féleségünk az én hibámból, mert félre értettem valamit, de utána bocsánatot kértem tőle és mondta, hogy megbocsájtott és őszintének tűnt. De ez után már nem annyira beszélgettünk csak én kerestem őt folyton. Végül elmondtam neki, hogy én többet érzek iránta, mint egy barát iránt és mondta, hogy ő is többet érez irántam, de nem akar több lenni nekem, mint egy nagyon jó barát. Pr¸obálta szépítgetni a dolgokat, hogy nekem ne essen rosszul ,de azt nem mondta el, hogy miért nem akar többet tőlem, mint barátság. Ez már 2 hónapja volt és egyáltalán nem beszélünk azóta és nem is találkoztunk. Az a baj, hogy én még mindig nagyon sokat gondolok rá és nemtudom őt elfelejteni. Ő már elfelejthetett engem? Én ronthattam el valamit? És ami a legroszabb az egészben, hogy a barátságunk is tönkrement...2019. nov. 30. 21:41
1/1 anonim válasza:
Közösen rontottátok el, hiányzott az őszinteség, megfelelő kommunikáció, korrektség. Szerintem engedd el ezt az egészet, míg a múlton bánkódsz, filózol rajta elszalad melletted az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!