Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Meg lehet bocsájtani a megcsal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet bocsájtani a megcsalást?

Figyelt kérdés
Szóval együtt voltam egy idődebb pasival, nagyon szerettem. Ő a 2. az életemben viszont őt szerettem a legjobban...Az exével megcsalt. Tudom el kéne felejtenem, meg ilyenek de úgy érzem egy részem örökké szeretni fogja.
2021. febr. 28. 17:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet, én tuti nem tenném viszont. Te meg úgy döntesz ahogy akarsz.
2021. febr. 28. 17:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én elég hülyének érezném magam, hogy megbocsátok egy ilyen dolgot, soha nem is volt ilyenre példa (mármint hogy még én bocsássak meg)..mennyen a p..ba.
2021. febr. 28. 17:20
 3/11 anonim ***** válasza:
80%

Persze. De tudd,hogy ezután annyiszor fog hülyét csinálni belőled,ahányszor akar.

Nálam válóok a megcsalás.

2021. febr. 28. 17:25
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Meg, de minek?
2021. febr. 28. 17:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nincs önbecsülésed, akkor meg, de ha van egy kis tartásod, úgy kihajítod, hogy a lába nem éri a földet.
2021. febr. 28. 17:41
 6/11 anonim ***** válasza:
8%
Én igen.
2021. febr. 28. 18:21
 7/11 anonim ***** válasza:
78%
Nem. Aki egyszer megtette, az meg fogja többször is.
2021. febr. 28. 19:14
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet, csak a legtöbb esetben hosszú távon rosszul fogsz járni vele. Ritka az, hogy utólag egyértelművé válik hogy megérte megbocsátani.
2021. febr. 28. 19:40
 9/11 anonim ***** válasza:
78%
Konkrétan ha látja rajtad hogy simán megbocsájtassz neki egy megcsalás után akkor már csak szexjátéknak fog használni szerintem, legalábbis az ő helyébe ha bele képzelném magam tudat alatt megutálnálak és csak kihasználnálak, rengetegszer csináltam ezt rengeteg lánnyal és nem tudom miért. (Ha látom egy lányon hogy ugrik mikor csettintek elkezdek tőle undorodni, és csak pár hónap múlva felejtek rá hogy bajom van vele aztán megfektetem 1x és utána megint megutálom)
2021. márc. 2. 00:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Gyerekek, a megbocsátás nem egyenlő a visszafogadással. Nem haragszom rád, de nem akarok többé az életed része lenni. Ennyi.
2021. márc. 2. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!