Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mindenki megerdemel egy masodik eselyt? Ha rajonnetek hogy a parotok megcsalt akkor megtudnatok bocsajtani neki, es adni meg egy eselyt vagy otthagynatok?
Figyelt kérdés
2019. júl. 30. 12:51
1/16 anonim válasza:
Aki egyszer megcsal valakit akkor az nem szereti igazán a párját és máskor is meg fogja csalni. Én nem adnék második esélyt.
2/16 anonim válasza:
Otthqgynám, de nagyon. Az emberek változnak, de mégse
3/16 anonim válasza:
2 dolgot NEM lehet megbocsátani, a megcsalást és a verést...
4/16 anonim válasza:
Dobnám aztan megdugnám a barátnőjét.
5/16 A kérdező kommentje:
#4 lany vagyok 😂
2019. júl. 30. 14:15
6/16 anonim válasza:
Nem nem. Aki egyszer megtette,mégegyszer megfogja és a bizalmat amit elvesztett,már sosem lehet teljesen helyre állítani.
8/16 anonim válasza:
Én otthagynám. Több önbecsülésem van annál, minthogy ilyen emberrel legyek.
9/16 anonim válasza:
Én mindent meg tudok bocsájtani, de ezt az egyet nem.
10/16 anonim válasza:
Én megbocsájtanám de nem tudnám elfelejteni ezért nem jönnék vele össze újra. Szerintem mindenki megérdemli hogy igazán szeretve legyen...főleg ha egy kapcsolatról van szó. Te is megérdemled ezért olyan embert érdemelsz aki szeret vagyis nem csal meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!