Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mindenki megerdeme...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mindenki megerdemel egy masodik eselyt? Ha rajonnetek hogy a parotok megcsalt akkor megtudnatok bocsajtani neki, es adni meg egy eselyt vagy otthagynatok?

Figyelt kérdés

2019. júl. 30. 12:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Szoval hulye vagyok hogy adtam neki meg egy eselyt😓
2019. júl. 31. 19:21
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt írtam hogy nem adnék neki esélyt, de tudom hogy annyira szeretném hogy hiába fájna. Bár szerintem én annyira csalódnek hogy addig csesztetném amíg ő maga el nem hagy.
2019. júl. 31. 19:27
 13/16 anonim válasza:
100%
Aki csal az nem szeret, főleg nem tisztel, csak vmilyen okból kihasznál...
2019. aug. 9. 15:30
 14/16 anonim válasza:
100%

Van gyereketek? Házatok? Hiteletek? Mert valszeg ezek miatt nem lépett le... na és a kényelmes megszokás... ház... autó... baráti társaság...

Téged nem szeret,ha megcsalt, mert akkor nem tudta volna megtenni. Sajnos csak egy kényelmes megszokás lehetsz neki.

2019. aug. 10. 20:36
 15/16 A kérdező kommentje:
#14 amiket felsoroltal azok kozzul semmink sincs, en 17 vagyok o pedig 19. 1honapot voltunk egyutt.
2019. aug. 10. 22:44
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés úgy látszik mindenki számára nagyon könnyűnek tűnt. Megtörténhet ez akkor is ha már házasságban élnek és gyerek is van. Számomra a gyerekek érdeke fontosabb lenne mint az, hogy a feleségemet esetleg megdugták. Nehéz lenne dönteni de számomra nem lenne egyértelmű, a helyzettől is függne és attól is amit a feleségem előadna. Ha lenne értelme a családnak akkor adnék még egy esélyt de szigorú feltételekkel.
2019. aug. 11. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!