Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2-3 nap szünet... Féljek?
Sziasztok! Az utóbbi 1 hétben 2 barátunk (kapcsolatban vannak, szakítófélben állnak) problémái miatt össze-összeszólalkoztunk a barátommal... Ugyanis ő Barát1 véleményét, én Barát2 véleményét támogatom. Nyugodt ember a barátom, de most én is rátettem az idegeire egy lapáttal, és azt mondta, hogy szerinte mindkettőnknek szüksége lenne 2-3 nap pihire, mert ő szeretne megnyugodni egy kicsit, és nyilván átgondolni dolgokat.
Nem haragban váltunk el a szünet előtt, (ami 3 órája kezdődött el) hanem úgy, hogy szeret, és hiányozni fogok neki, de nem szeretne ígérgetni...
Én nagyon félek, hogy elveszíthetem ezalatt a 2-3 nap alatt... Szerintetek el fog hagyni? Nagyon szeretem, és máris nagyon hiányzik 🥺
Majd bedobja ezt a szép kis érzelmi zsarolást minden alkalommal, mikor valami nem tetszik neki, amit csinálsz.
Te meg minden alkalommal be is fogod venni.
De tudod, mit? Egy olyan nagypofájú kis csitri, mint te, meg is érdemli. Rohadtul vissza kéne venned magadból, nem pedig nálad lehet, sokkal tapasztaltabb embereknek dumálnod ilyen stílusban, akiktől nem mellesleg segítséget vártál és kaptál is jószándékú tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!