Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2-3 nap szünet... Féljek?
Sziasztok! Az utóbbi 1 hétben 2 barátunk (kapcsolatban vannak, szakítófélben állnak) problémái miatt össze-összeszólalkoztunk a barátommal... Ugyanis ő Barát1 véleményét, én Barát2 véleményét támogatom. Nyugodt ember a barátom, de most én is rátettem az idegeire egy lapáttal, és azt mondta, hogy szerinte mindkettőnknek szüksége lenne 2-3 nap pihire, mert ő szeretne megnyugodni egy kicsit, és nyilván átgondolni dolgokat.
Nem haragban váltunk el a szünet előtt, (ami 3 órája kezdődött el) hanem úgy, hogy szeret, és hiányozni fogok neki, de nem szeretne ígérgetni...
Én nagyon félek, hogy elveszíthetem ezalatt a 2-3 nap alatt... Szerintetek el fog hagyni? Nagyon szeretem, és máris nagyon hiányzik 🥺
A #17-es tökéletesen leírta a dolgot... Ha nem tudod értelmezni az már nem s mi hibánk.
De pár év múlva gyere vissza erre a kérdésre és olvasd el a válaszokat megint.
És ha nem fog szakítani? Akkor is visszajöjjek? 🥺
Én azért még reménykedek, mert tudom hogy szeret, érzem... És nem csak azért, mert ő azt mondta, hogy szeret... Vannak mások is amik erre utalnak... És az édesanyjával való beszélgetéseim... Mindent elárulnak... Szeret... A kérdés az, hogy eléggé-e ahhoz, hogy velem maradjon
Már ne haragudj, de ha te eldöntötted, hogy úgyis így van, akkor mi a francnak kérdezel? Ez nem vállveregetés gyűjtő oldal, ha nem tetszenek a válaszok, nem kellett volna kiírni a sztorit.
Anyukával meg lehetsz jóban, de hiába tetszel neki, nem vele fogsz járni, hanem a fiával.
Az anyukával való beszélgetést nem arra értettem, hogy az anyjának szimpi vagyok, hűha, hanem arra, hogy amiket mesélt, abból is az jön le, hogy szeret.
És igazából már semmisnek akarom inkább titulálni a kérdést, mert úgy látszik nem lesz ebből szakítás, de itt már egyből mindennek le lett hordva ő is, meg én is hülye vagyok, hogy miért vagyok vele...
Ide személyes kérdéseket nem szabad kiírni, mert amíg a válaszolók nem ismerik egyik félt sem személyesen, addig a válaszuk lehet, hogy rohadtul nem fog beigazolódni. Például ennél a történetnél.
Jó éjszakát.
Na szóval. Nem tartotta be a szünetet... Ma hajnalban rámírt fél 1-kor hogy lenne-e kedvem beszélgetni. (Éppen vígasztaltak engem, mivel Discordon beszélünk, látta hogy egy szerveren beszélgetek Barát1-gyel) Mondtam neki, hogy persze, nagyon szívesen. És elmondta, hogy nem tudná tartani a szünetet, hiányoztam neki, szeret, és megbeszéltünk egy csomó dolgot hogy például mi zavarja a másikat a kapcsolatban, és ezekhez mindketten elkezdjük tartani magunkat ezentúl. A következő pár napban nyilván még vissza kell majd rázódnunk, de minden rendbe fog jönni szépen. Így a 2-3 naposnak ígért szünetnek ő maga vetett véget csak 11 óra elteltével.
Szóval... Itt tényleg beigazolódott, hogy butaság volt kiírnom a kérdést, mert nem ismeritek se őt, se engem, sem a kapcsolatunkat.
Hidd el, ennyiből simán leszűrtük, hogy milyen boldog lehet az a kapcsolat 😂
De sokáig 😇
Ezen kívül semmi baj nem volt a kapcsolatunkkal, minden egészségesen működött. Nagyon ideges lett, és nem akart még több vitát generálni, de lenyugodott ezek után, és minden rendben van. Nem azt vártam, hogy kritizáljátok a kapcsolatunkat, őt, vagy engem, mert boldogok vagyunk, ez egy hullámvölgy volt...
Kösz szépen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!