Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz vagy inkább imponálobb más számára?
Sziasztok!
20 éves lány vagyok és még nem feküdtem le senkivel. Sokan piszkálnak ez végett és nagyon zavar, de próbálok figyelmen kívül hagyni.
Szerintetek ez gáz vagy inkább ez más számára imponálóbb?
Ha szép, kapós lány vagy, valószínűleg azért piszkálnak, mert mondjuk már simán elveszthetted volna, és miért vársz vele.
De lehet, hogy nehezen ismerkedsz, nyílsz meg másoknak, esetleg nem közelednek hozzád annyira a fiúk, ami szintén nem baj, max ha látják rajtad, hogy te magad szégyelled.
Amúgy 19 vagyok, és én is szűz vagyok, nekem azért is beszóltak, még egy egy csók sem volt senkivel, elég lekezelő hangnemben. Nem vagyok szép, emiatt önbizalmam sincs, és nem tudok még csak beszélgetni sem fiúkkal, és mindig azt érzem, hogy kinevetnek vagy lenéznek. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, de ez van, nekem ez jutott. Egyáltalán nem szégyellem, csak szomorú vagyok miatta, nyilván én is szeretnék boldog lenni valakivel.
10%-nak gáz, mert nem akarnak tapasztalatlan nőt.
10%-nak imponál, mert tapasztalt nőt nem tudnak megtartani, nehezebb őket a szex terén át...ni. :D
80%-nak meg van annyi esze, hogy nem foglalkozik ezzel, csak akkor, ha sor kerül az első szexre és odafigyel rád.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!