Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz vagy inkább imponálobb más számára?
Sziasztok!
20 éves lány vagyok és még nem feküdtem le senkivel. Sokan piszkálnak ez végett és nagyon zavar, de próbálok figyelmen kívül hagyni.
Szerintetek ez gáz vagy inkább ez más számára imponálóbb?
Mit nem adnék egy ilyen lányért...
Eddig csak ribiket fogtam ki sajnos
Nekem tetszene. Az más kérdés persze, hogy miért vagy szűz? Ennyi idősen azért már szoktak a lányok nemi életet élni.
Először is tisztázni kellene egy dolgot, a szex nem bűn. A szex öröm, és mint olyan nem megvetendő, amíg azzal nem ártunk másoknak.
Az általános 2 végletes gondolkodás már viszont bűn, mert felesleges szégyent akar másokba ültetni.
Példa az egyik, aki szerint az gáz, ha egy 19 éves lány X fiúval volt már együtt. Neki van egy szép szám a fejében, ami még oké, ha 1el több, már nem oké. Fogalma sincs az életedről, hogy milyen körülmények voltak, csak egyszerűen elítél.
A másik szerint meg az a gáz, ha még nem voltál együtt X számúval.
A valóságban az a gáz, ha te azt gondolod, hogy idegen embereknek kell erről döntenie, és nem neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!