Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csak szerintem alap?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem alap?

Figyelt kérdés

1.Ha van egy barátod és nincsen titkolni valója megadja a telefon kódját?

Nekem is tudta vagy nem volt rajta

2.Ha együtt vagy valakivel akkor nem szivezel és követsz olyan lányokat akik fehérneműben vannak hogyha én sem nézek más fiút?

2021. febr. 16. 14:36
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
85%
1.Ha van barátod és megbízol benne,nem kérsz ilyeneket.2.Ez tényleg alap.
2021. febr. 16. 17:23
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez jó érv volt...

"A kettő nem ugyan az + magánszféra"

2021. febr. 16. 17:47
 13/30 anonim ***** válasza:
30%
#6-os válaszba egyik sor üti a másikat :D
2021. febr. 16. 17:48
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

1. attól még meg lehet a bizalom, ha nem tudod a telefonjának a kódját. Az én kódomat is csak a tesóm tudja, ő is véletlenül látta, tehát szerintem ilyen dolgokat felesleges megosztani.

2. ez azért alap.

2021. febr. 16. 17:56
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a bizalom mikor tudjátok egymásért és bíztok a másikban hogy nem él vele vissza, vagy a nem létező dologgal. Mert szerintetek nem talál benne semmit, de azért nehogy megnézze:D
2021. febr. 16. 18:01
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
egymásét*
2021. febr. 16. 18:01
 17/30 anonim ***** válasza:
85%

Az egyes nem, nem is elvárható szerintem.

A második az alap

2021. febr. 16. 18:24
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

1. Szerintem nem. Nekem például rengeteg olyan üzleti adat van a telefonomon, amire titoktartási szerződést írtam alá. Ami olyan jellegű, azt úgyis elmondom neki, ugyanis nagyon fontosnak tartom a kommunikációt.

2. Alap. Ha egy oldal csak a fehérneműs képekre specializálódott, azt mindenképp ki kell követni. Ha csak elvétve előfordul 1-1 ilyen kép, az nem gond, de azt sem kell feltétlenül like-olni.

2021. febr. 16. 18:38
 19/30 A kérdező kommentje:
En sem olvasgatni szoktam hanem pl neha képet csinálni neki a teloba mint az elején amikor felkelt alapból ott nyitotta meg de miota egy régi barátja újra az életében van ez valahogy eltűnt és folyamatosan gepezik tehát délután 4-5oratol hajnal 3ig is akár :/ és ez nagyon rossz erzes + a bizalom igen alap lenne de minden kapcsolatban eddig átvertek + sehol nem vagyok kint neki ami megint nem nagy dolog de volt hogy beszélt 1-2lánnyal akiknek meg sem említett és nagyon félek :/
2021. febr. 16. 19:09
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
#13, nem üti amugy csak ra kell jonnod mire gondoltam
2021. febr. 16. 19:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!