Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem alap?
1.Ha van egy barátod és nincsen titkolni valója megadja a telefon kódját?
Nekem is tudta vagy nem volt rajta
2.Ha együtt vagy valakivel akkor nem szivezel és követsz olyan lányokat akik fehérneműben vannak hogyha én sem nézek más fiút?
Ez jó érv volt...
"A kettő nem ugyan az + magánszféra"
1. attól még meg lehet a bizalom, ha nem tudod a telefonjának a kódját. Az én kódomat is csak a tesóm tudja, ő is véletlenül látta, tehát szerintem ilyen dolgokat felesleges megosztani.
2. ez azért alap.
Az egyes nem, nem is elvárható szerintem.
A második az alap
1. Szerintem nem. Nekem például rengeteg olyan üzleti adat van a telefonomon, amire titoktartási szerződést írtam alá. Ami olyan jellegű, azt úgyis elmondom neki, ugyanis nagyon fontosnak tartom a kommunikációt.
2. Alap. Ha egy oldal csak a fehérneműs képekre specializálódott, azt mindenképp ki kell követni. Ha csak elvétve előfordul 1-1 ilyen kép, az nem gond, de azt sem kell feltétlenül like-olni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!