Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csak szerintem alap?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem alap?

Figyelt kérdés

1.Ha van egy barátod és nincsen titkolni valója megadja a telefon kódját?

Nekem is tudta vagy nem volt rajta

2.Ha együtt vagy valakivel akkor nem szivezel és követsz olyan lányokat akik fehérneműben vannak hogyha én sem nézek más fiút?

2021. febr. 16. 14:36
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

1est nem tudom

2es az alap szerintem

2021. febr. 16. 14:39
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
1-es nem. 2-es igen.
2021. febr. 16. 14:53
 3/30 anonim ***** válasza:
94%

Sokaknak a családja sem tudja a telefon feloldó kódját. Ezt nevezzük privát szférának. Lehet, csak a haverjaival beszél meg néha elkéri az osztálycsoportban a házit, de ezek akkor is az ő beszélgetései, nem tartoznak másra. Vagy megbízol benne vagy nem.

A másodiknak alapnak kéne lennie szerintem.

2021. febr. 16. 15:30
 4/30 anonim ***** válasza:
92%
Én sem tudom az ő teló kódját és ő sem az enyémet. Nálam ez nem alap. Manapság telefonon már nem csak hívunk, hanem mindent is azon csinálunk. Nekem ne másszon bele senki. Nem is zavar, hogy én sem tudom az övét.
2021. febr. 16. 15:35
 5/30 anonim ***** válasza:
85%
Én megadnám a kódom, ha ő is. Őszinteségre és bizalomra épül egy kapcsolat nem?
2021. febr. 16. 16:19
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

#5 Hat en ugy vagyok vele hogyha oszintesegre es bizalomra épul az egesz akkor elmondok neki ugyis mindent. Felesleges kutakodnia a telomban, es olvasni a masokkal folytatott uzeneteimet, ha ugyse talál bennük semmit.

Ami privat az privat, nem azert mert bármi extra lenne hanem mert ket emberre tartozik. De ha rakerdez akkor persze elmondom neki es nezegesse nyugodtan. De ne ez legyen az alap es megszokott

2021. febr. 16. 16:34
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Neked lehet, hogy alap, de neki nem. Kommunikáció.
2021. febr. 16. 16:37
 8/30 anonim ***** válasza:
65%
Most magad cáfolod?
2021. febr. 16. 16:37
 9/30 anonim ***** válasza:
46%
Azt nem értem hogyha mindent elmondanátok neki és meg is nézhetné akkor miért nem mondanátok el a kódot?
2021. febr. 16. 16:38
 10/30 anonim ***** válasza:
63%

Mert a ketto nem ugyanaz. Maganszfera, vili?

Legalabb egy kis minimalis maganszfera

Ha valamire kivancsi akkor kerdezze meg, de van sajat teloja is, hat bujja azt. Minek az enyem?

2021. febr. 16. 17:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!