Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Honnan tudhatom hogy csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom hogy csak szexre kellek neki?

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden le írni az egészet.Távkapcsolatban vagyunk már egy jó ideje,soha nem találkoztunk még,látni már láttuk egymást, de viszont akkor nem beszéltünk mert nem ismertük mèg akkor egymást. Egy pár napja egyre több szexel kapcsolatos megjegyzése van.Cèlozgat rá elég erősen. Nem szeretném hogy csak kihasználjon majd el dobjon.

Szerintetek?

2021. febr. 14. 02:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Találkozz vele többet és kiderül milyenek vagyis mik a szándékai.
2021. febr. 14. 13:02
 12/17 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os persze így már értem,elnèzèst csak néhány dologgal nem vagyok tisztában 😅
2021. febr. 14. 13:12
 13/17 A kérdező kommentje:

Kedves 8.

Itt semmi hazugságról nem volt szó

2021. febr. 14. 13:14
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát♡
2021. febr. 14. 13:15
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Én sem azt írtam, hogy hazudozol, hanem huzodozol. Örülök, hogy a mondanivalót teljesen átugrottad, és egy félreolvasott szóra sikerült reagálni... :D kiváló party lehetsz..

2021. febr. 14. 14:16
 16/17 A kérdező kommentje:

Elnézést csak nem aludtam este semmit és fáradt vagyok, megeshet néha szerintem mindenkivel hogy félre olvas egy-egy szót...de látom te tökéletes vagy, és nem fordult ilyen veled elő még soha...

A mondani valódat viszont értettem,min ahogy a többiekèt is.

2021. febr. 14. 15:02
 17/17 exronin ***** válasza:

Te figyi... Hiába lakik messze, akivel találkozni akarok és ő is akarja, azzal találkozok.

Akivel együtt akarok lenni, és ő is akarja, azzal együtt vagyok.

Itt még csak személyes beszélgetés sem volt, csók sem, ölelés sem...

Ugye nem voltál még férfival?

2021. febr. 15. 06:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!