Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom hogy csak szexre kellek neki?
Megpróbálom röviden le írni az egészet.Távkapcsolatban vagyunk már egy jó ideje,soha nem találkoztunk még,látni már láttuk egymást, de viszont akkor nem beszéltünk mert nem ismertük mèg akkor egymást. Egy pár napja egyre több szexel kapcsolatos megjegyzése van.Cèlozgat rá elég erősen. Nem szeretném hogy csak kihasználjon majd el dobjon.
Szerintetek?
Ha nem akarod, akkor hihetetlenül egyszerű a megoldás. Nem fekszel le vele. Hitted volna?
Menjetek el egy randira, csináljatok kb. akármit, de ne fogadd el a meghívását privát helyre, és ne sétálj vele félreeső környéken sem. Utóbbit már csak óvatosságból is javaslom, hiszen egy neten megismert férfiról van szó. Ha két-három ilyen randi után még mindig ott van, akkor nem szexre kellesz neki.
Arra azért ügyelj, hogy ne az érinthetetlen jégkirálynőt (köznyelven fapinát) add elő a randin. Éreztesd vele, hogy persze, lehet ebből több, de ki kell érdemelnie.
Szerintem az, hogy beszéltek róla nem jelenti azt, hogy csak erre kellesz neki. A jó szex egy kapcsolat (egyik) alapja. Plusz érthető, hogyha kedvel, szeret akkor vágyik is rád.
Az #1-es nagyon jól összefoglalta a lényeget.
"Ha két-három ilyen randi után még mindig ott van, akkor nem szexre kellesz neki."
Csak türelmes.Szerinted mire kellesz neki?
Láttad már akkor, amikor nem beszéltetek egymással, most nem mutatja magát?
.
'Élőben' találkozás megoldaná problémádat,(persze csak akkor, ha az első alkalommal nem fekszel le vele), mert a szavak sokszor hazudnak, ahhoz, hogy "ismertnek" tituláld, kéne látnod testbeszédét.
Ha nem találkoztatok akkor kapcsolatban sem vagytok....
És elég gáz, hogy már úgy beszél a szexről, hogy egyrészt nem is vagytok együtt, másrészt tök idegenek vagytok, harmadrészt nem is találkoztatok.
Kedves 6.
A táv kapcsolat is egy fajta kapcsolat,az az együtt vagyunk egy jó ideje.
Kedves 5.
Nem arról van szó hogy nem akarja mutatni magát,csak elég messze vagyunk egymástól. Látni már láttam,mivel egy társaságban voltunk néha de sose beszèltünk.
#6-os vagyok.
Tudom, mivel voltam távkapcsolatban, de ez nem az. Ez esetleg online kapcsolat esetleg..
A távkapcsolatnál is találkoztok, csak jóval kevesebbet. Érted?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!