Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a párom így kiselkedik velem?
Sziasztok!
20 éves lány vagyok, a párom is 20 éves. 4 eve vagyunk együtt, rengeteg mindenen mentünk keresztűl.
A kapcsolatunk elején a párom 16 éves volt, mikor összejöttünk másfelé kacsingatott, és tagadta, hogy együtt lennénk, majd belém szeretett. Én ezt rá 1 év mulva tudtam meg, de nem szakítottam vele mert addigra éreztem hogy tényleg szívből szeret.
Ezután teltek a hetek/hónapok. A párom folyamatosan hazudott, titkolozott, regisztrált társkeresőre, mindenhova nélkülem járt, és úgy beszélt velem mint egy kutyával,baráti társaságba megalázott. Mindig lenézett és elhanyagolt. Ekkor szakítottunk.
Majd rá pár hónapra visszasírta magát, és én megbocsájtottam.
Ezután családi okok miatt hozza kellett költözzek, viszont azóta ezeket a rossz szokásait úgy vettem észre, hogy elhagyta.
Viszont függője a számítógépes játékoknak és egyszerűen folyamatosan ott jár az esze és ott ül a gép előtt.
Ha elmondom, hogy ez engem zavar mert velem soha nem foglalkozik, nincs közös program, közös délután..semmi. Soha nem lep meg semmivel, egy kis apróság vagy egy szál rózsa is jól esne. Én pedig mindig kedveskedek neki és mindent megbocsájtok neki..
Mit tegyek szerintetek? Hagyjam ott vagy velem van baj?
Előre is köszönöm a válaszokat! Próbáltam összefoglalni a kapcsolatunkba a fájó részeket, hogy így "mögé" lássatok.
Veled is van baj, mert te 4 eve turod a megalaztatasokat es nem lepsz. Hagyd ott a fenebe, nem erdemli meg a kedveskedest.
Meg egy dolog szurt szemet, nem tanul, nincs munkaja, hogy allandoan a gepen jatszik? Es neked miert kellett odakoltoznod? Kenyszer?
1.
Bizony, nem dolgozik. Szeptemberbe megy majd tanulni, addig dolgozni nem is nagyon akar. (gépezés miatt szerintem)
Én dolgoztam csak a vírus miatt jelenleg most nem tudok.
A szüleimmel nagyon rossz a kapcsolatom sajnos, csak a barátomra tudok támaszkodni azért vagyok itt vele (és a szüleivel :/)
Nagyon szépen köszönöm!
Szép estét neked!:D😊
Január van konyorgom, szeptemberig meg majd anyuapu finanszirozza a 20 eves felnott gyerek minden kivansagat?
Lepj le amig tudsz, ez nem egy egeszseges parkapcsolatnak tunik. A baratod egy lusta, ingyenelo tahó. A te eletedet ne aldozd fel, pazarold el miatta, ennel csak jobbat talalhatsz.
Köszönöm a válaszokat!
Többször megfordult a fejembe a szakítás, csak annyira félek kilépni a kapcsolatból és új életet kezdeni, és a még nagyobb gondom az, hogy nagyon szeretem..
de már többet sírok mint nevetek.
Kedves kérdező, tanácsolni tudom, hogy ne félj!! Merj lépni!:) Hidd el, az első pár hét/hónap kínkeserves, viszont utána sokkal jobb. Szerintem is sokkal jobb vagy a párodnál. Gondolj bele.. milyen érzés lenne, ha megkapnád visszafele azt a szeretetet amit te nyújtottál a párod felé? Szerintem csodás:D Ezt a jelenlegi párod nem fogja neked megadni szerintem. Válts.
Ha a továbbiakra gondolsz tegyük fel összeházasodtok.. akkor is ez lesz? Majd 40 évesen fogtok elválni? 1. A gyerek szívja meg. 2. Te is, mert gyerek mellett nehéz új partnert találni.
Fiatal vagy, szeretetre méltó, tényleg nincs mitől félj😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!