Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Írnátok szakítási okokat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írnátok szakítási okokat?

Figyelt kérdés
Jöhetnek saját tapasztalatok is, h miért lett vége egy komoly kapcsolatotok.
2021. jan. 26. 11:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%

mikor már kb. egy éve együtt voltunk, akkor szép fokozatosan egy hisztis pitsa lett

én próbáltam megoldani, de belefáradtam

2021. jan. 26. 11:52
 2/12 anonim ***** válasza:
91%

Nálam két olyan dolog van amit nem vagyok hajlandó megbeszélni és azonnal szakítok érte. Az egyik a megcsalás (ha biztosan tudom, hogy megcsal), a másik pedig ha megüt.

Még egyik sem fordukt elő velem, de ha vakaki megcsalna soha többet nem tudnék bízni benne és egyfolytában azon aggódnék mikor teszi meg megint ezért akkor is szakítanék ha még szeretem.

2021. jan. 26. 11:53
 3/12 anonim ***** válasza:
96%
Jó kapcsolatom volt, még komoly is. Kb egy éve jártunk, mikor kiderült, hogy csak az ágyba akart vinni... Ez van. Dobtam.
2021. jan. 26. 12:07
 4/12 anonim ***** válasza:
95%

- Felszínesség

- Anyagiasság

- Hűtlenség

- Hazugságokon rajtakapás

2021. jan. 26. 12:10
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Irányítás, féltékenység, birtoklás, hazudozás, megcsalás, lelki terror, zsarolás, szóbeli és/vagy fizikai erőszak, ezeket nem bírom elviselni.
2021. jan. 26. 12:19
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes amúgy, milyen kevesen írják ilyenkor a féltékenységet, pedig mennyi de mennyi kapcsolatot tesz tönkre a zöld szemű...!
2021. jan. 26. 12:20
 7/12 anonim ***** válasza:
40%
elmúlt a szerelem
2021. jan. 26. 12:21
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha hiányzik a tisztelet, szeretet, bizalom és az őszinteség, akkor csak időpazarlás és jöhet a szakítás
2021. jan. 26. 12:27
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalás
2021. jan. 26. 12:46
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Megmondod kerek perec hogy elfáradtál mellette
2021. jan. 26. 13:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.