Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan flörtöljek a barátommal?
Figyelt kérdés
3 hete jöttünk össze de nem igazán flörtölünk ami nekem hiányzik. Nem mondja hogy szép vagyok vagy mit szeret bennem vagy semmi ilyesmit. Én nagyon szeretném mondani hogy mennyire szeretem meg hogy milyen jól néz ki de mi csak úgy egy beszélgetés közepette mondjam hogy milyen jol nezel ki?2021. jan. 25. 21:39
1/8 A kérdező kommentje:
Ja 16 evesek vagyunk
2021. jan. 25. 21:40
2/8 anonim válasza:
a flört meg a dicséret nem ugyan az xD
3/8 A kérdező kommentje:
Mindkettore gondolok
2021. jan. 25. 21:44
4/8 anonim válasza:
Nem tudok "szakszerűen" segíteni, fiú vagyok nekem így adja a beszélgetés:(
5/8 anonim válasza:
Kevered a szezont a fazonnal. A flört és a dícsérez nem ugyanaz.
Ha hianyzik akkor pedig vagy csináld, kezdd el te, hátha rávezeted.
Ha nem (és ez a valószínűbb) akkor pedig mondd meg neki hogy szeretnéd ha többet dícsérne. Szóból ért az ember.
6/8 anonim válasza:
Lehet hogy ő is úgy van vele mint te mármint hogy nem tudja mikor lenne alkalmas a pillanat rá úgy hogy ne a semmiből jöjjön
7/8 anonim válasza:
Három heti ismeretség után ne várd, hogy ódákat zengjen rólad. Elóbb ismerjétek meg jól egymást, aztán maguktól is kibuggyannak a szavak a szátokon.
8/8 anonim válasza:
Szerintem 16 évesen már nem kérdeztem ekkora baromságokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!